Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok miért szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért szeretitek a többest?Mert 3gy pasi nem tud benneteket kielégíteni?Vagy mert divat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 05:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jobb, ha két srác kényeztet
2022. ápr. 22. 05:17
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Az a kevés nő, aki tényleg szereti a szexet, azok pusztán szexuális vágyból kipróbálnak többest, de kevés igazi szex imádó nő van, talán 100-ból 1.
2022. ápr. 22. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

NEM szeretik a többest.

Csak itt a gyakori kérdéseken..

A valóságban meg az ember csak keresi keresi az ilyen csajt de szinte sosem bukkan fel. az a helyzet. a "10 évente egyszer találok ilyet" arány nem mondható gyakorinak. :D :)

2022. ápr. 22. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
#2 egyetértek! Magát már a szexet sem szereti a nők többsége aki meg a többest kb. 10 000 ből ha 1 .
2022. ápr. 22. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#talán azért nem találtok rá megfelelő nőt, mert nem elégítitek ki az igényeit teljesen. pl. én se fekszek le mindenkivel, két olyan srácot találni meg végképp nehéz, akik benne is lennének a 3-asban, meg tetszenek is.
2022. ápr. 22. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Én szeretném kipróbálni a 2 répát, de azt már nem szeretném, hogy egy másik bödön is legyen ott, ahol az enyém van. Még túlságosan szeretem a páromat ahhoz, hogy végig bírjam nézni, ahogy mellettem egy másik nőt is dugjon.

Na,ezért nem próbáltuk ki eddig szerintem.

2022. máj. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!