Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fanszőrzet férfiaknál már egyáltalán nem divat? Ciki harmincon évesen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 20:06
1/11 anonim válasza:
Manapság úgy tűnik a férfiak is borotválják. Az én időmben ez csak a hímringyóknál meg a homiknál volt divat...
Egyébként szerintem nem ciki. Soha semelyik nőm se szólt érte. Amelyik nő emiatt hagy ott, azért nem is kár!
2/11 anonim válasza:
Én világéletemben rövidre vágtam. Szerintem sokkal ízlésesebb úgy, mint csupaszon vagy nagy szőrrel.
3/11 anonim válasza:
Ez nem divat kérdése, hanem simán higénia és igényeség kérdése. Legyen kulturáltan rövidrevágva ahelyett hogy, gusztustalanul összevissza állnak a szörök.
4/11 anonim válasza:
Bár én még nem vagyok harmicas, de nem hinném, hogy ciki.
Én mondjuk nem kínlódnék minden nap azért, hogy mindig sima legyen. Bőven elég nekem nyáron 1-2 hetente leszedni, télen meg nem is borotválom.
5/11 anonim válasza:
Az én páromnak természetes, vagy visszanyirja. Érdekes, hogy néha megkerdezni, hogy nem zavar-e, mert eddig minden nőt zavart. Engem kiraz a hideg, ha egy férfi csupasz. Furcsa, hogy magammal szemben meg pont ez az elvaras, vagyis csak volt. A párom nagyon kérte, hogy ne birotvaljam le, először elleneztem, de aztán láttam, hogy mennyire beindul tőle. Azóta hagyom, csak néha igazitok rajta, de én is jobban felizgulok így magamtól.
6/11 anonim válasza:
Nekem full természetesre meg van hagyva. Nekem is így tetszik, és a csajok sem mondtak semmi rosszat rá. 26f
7/11 anonim válasza:
Legyen szőrös, nem egy homival akarok lenni.
Persze akinek nem látszik ki belőle a kuki, az vágja le. :D
8/11 anonim válasza:
Egyre inkább több szőröst látni, nem a durván bokrosat, de rövidre vágva nem gáz, enyém is olyan és nem volt még rá panasz
9/11 anonim válasza:
Szőrös pasi sokkal vonzóbb, izgatóbb.
N
10/11 anonim válasza:
Én nem borotválom, de nyírom rövisdre. Nyáron főleg. Nem izzad be annyira, mert én egésznap ülök a melóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!