Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokás, divat nevetni azon aki hamar elélvez szex közben?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 15:49
1/4 anonim válasza:
Nem szokás és nem divat ezen nevetni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem csak a gyökereknél szokás... nekem mindig olyan jóleső érzés volt, hogy az illető annyira vágyik rám, hogy nem bír magával (és velem sem kellett sokat maceráljon). Inkább büszkeséggel tölt el, hogy ennyire vonzódik, és a következő menet ilyenkor hosszú szokott lenni. Fiatalon több szűz sráccal voltam, nálunk az első 2-3 alkalommal meg természetes is, mire megszokják a puncus érzését. A jelenlegi párommal 8 éve élek és ha 2-3 napig nem volt szex, még mindig előfordul, hogy hamar elsül,de ez megint nem jelenti azt, hogy ne lehetne folytatni kis pihenés után.
3/4 anonim válasza:
#2 Jó látni hogy vannak normálisan gondolkozó nők is. Itt sok olyat olvasni hogy mekkora csalódás nekik meg egyből kuka az ilyen pasi aki hamar élvez. Emiatt sokan rá is stresszelnek az első alkalomra ami így kudarc is lesz persze. Pedig nálam is úgy van hogy pár alkalom után már szinte bármeddig bírom, a második menetben meg már lehet hogy el sem tudok menni punciban csak a végén a kezemtől. De tényleg, az első alkalomkor az azt megelőző vágyakozás, az a felfokozott izgalom, az újdonság varázsa miatt már nagyon fel vagyok pörögve, egyszerűen nem vagyok képes visszafogni magam, ez van.
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem inkább sírhatnékom szokott lenni :D Egyébként nem tudom honnan veszed, hogy ezen nevet bárki is. Az, hogy te pont kifogtál egy ilyen nőt, még nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen, és hogy divat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!