Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nem igazságtalan az élettől, hogy valakinek nagy vastag dorong farka van, valakinek meg ilyen pici vékony kukac?
De. Az egész nyilván szar ahogy van:
A ember:
Magas
Jóképű
Jó fizikumú genetikailag is
Gazdag családba született
Pénisze is nagy
B ember:
Alacsony
Csúnya
Rossz fizikumú
Szegény családba született
Kicsi a pénisze
Sok esetben lehet a két végletet is egymás mellé tenni.
Ez van. Az élet igazságtalan...
Szerinted az nem igazságtalan, hogy a legnagyobb problémád a farkad mérete, miközben a föld lakosságának döntő többségének nincs bevezetve 2023ban a házba a víz..?
Az élet igazságtalan. Inkább örülj neki hogy jelenleg ez a legnagyobb bajod
ma 09:16
Viszont ez hűen tükrözi az igényszinted... megnygtatlak, semmivel se jutnál előrébb plusz 3 centi farokkal. A nők azért koptatnának le amiért eddig is: mert primitív vagy 🤷♂️
Utána meg azért vonyítanál mert nem kellesz senkinek pedig nagynak hiszed a farkad 😃
#9 Ki mondta hogy nekem 15 centi? Ki mondta, hogy nekem mekkora vastagságú?
Ki mondta, hogy engem lekoptatnak a nők?
Egyébként az ágyig nem nehéz eljutni. De ha szaros átlag vagy még kisebb méreted vagy, akkor nem lesz második alkalom a nők 90%-nál.
Te meg éljél álom világban ha akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!