Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyáltalán nem kívánom a szexet, visszafordítható ez?
A barátnőm sokszor csak muszájból szext velem és akkor sem volt igazán szenvedélyes. Elég alacsony volt mindig a libidója és max heti - 2heti egyszer kívánja. Nekem, pedig elég magas, így én, ha lehet akkor napi szinten. Így kb hetni 3-4x szexeltünk, de szép lassan megundorodtam az egésztől. Már egyáltalán nem kívánom őt. Mostnában valami hüvelyi fertőzése is lett, ez pedig mégjobban: teljesen elvette a kedvem. A múltkor rámmászott és leszopott, mert állítólag kívánt. De nem igazán volt nekem izgató. Persze biológiailag reagálok, megkeményedek, de nem igazán izgat fel, pedig elég jó teste van. Igyekszik, de nekem már valahogy, mintha elmúlt volna ez az igény. Kicsit lemondtam erről az egészről. És tudom, ilyenkor jönnek a kommentek, hogy "ha eléggé férfi lennél, akkor beindulna rád" - nem, vannak ilyen nők, akiknek egyszerűen nincs igényük erre. És nem, nem egyoldalú, mert mindig figyeltem rá, hogy Ő legyen az első. Viszont most tényleg úgy érzem, hogy kihalt bennem valami. Mit lehet tenni ilyenkor?
Beszéltem vele, és azt mondta, hogy igyekszik. Ezen a területen kívül, pedig jól működik a kapcsolatunk...
Elég sok 40-50-es pasi szenved, hogy olyan kapcsolatban maradt, ahol kevés és lapos a szex. Itt vagyok pl. én is :) Már nyitásra a 20-as éveinkben nekem több kellett volna de mindig hülye voltam mert elhittem, hogy majd változik. Illetve nyuszi voltam felrúgni egy kapcsolatot ami minden másban jó és a szex se volt rossz ha volt.
Sosem tudjuk meg, mi lett volna ha másik lányt keresek. Talán jobb talán rosszabb. Sokat szenvedtem a szex miatt, de látom mások pedig szenvednek egyéb együttélési kérdésekkel, hisztivel, pénzszórással, elviselhetetlen stílussal stb. nálunk ilyen nincs, tök frankó élet, csak a szex gyenge...
Ellenben azt döntsd el magadról, hogy milyen a gyomrod és hogy bírja. Most mondom előre ha nincs elég szex félre fogsz lépni, és ott kemény bukta van ha nem bírja a kis mimóza lelkiismereted vagy nincs elég ész úgy csinálni, hogy titokban maradjon vagy ha belefutsz egy megbízhatatlan szeretőbe.
Sokszor úgy érzem hogy az emberek a jó testet privilégiumnak tekintik, hogy elég a jó szexhez. A jó szexhez ez bőven kevés. A mindennapi előjáték, a másik férfi és női energiái rendben tartása. A láng táplálása. Bárki lefogyhat, kiedzheti magát, a libidóját nem fogja tudni megváltoztatni.
Kérdező, párterápia és szakítás. Soha nem fog megvaltozni.
És ezt írom úgy, hogy nő vagyok.
11#Menta34
Amit a buktatókról írtál az utolsó bekezdésben, megtapasztaltad valamelyiket?
11 12 14
Tulajdonképpen ilyenkor elveszíti a férfiasságát lelkileg is.Nem lessz több.
ahol testiség van csak és szivből nem szereted a másikat akkor pontosan ez történik, nincs meg az tűz ami bármilyen helyzetben, de összetart. Ha az igazság az lenne, hogy egyikötök sem szereti a másikat akkor ez neked mit jelentene? csak testileg együtt lenni, de se nem szerelemből és szeretetből együtt annak ezek a következményei vannak, a tűz szenvedély nem müködik oda vissza, és marad a parázs és elalszik a tűz. A hüvelyi fertőzés is valamilyen elutasitás következménye lelkileg.
miért erőltetitek ezt a kapcsolatot, vagy legyen szünet és meglátjátok, ez nagyon nyögve nyelős, és ilyen kapcsolatokban alakul ki a rák-elfojtás stb komolyabb betegségek, mert lelkileg nincsenek együtt a két ember. Abba is lehet hagyni a magunknak való hazudozást, hogy ez egy jó kapcsolat amúgy, ez önbecsapás, egyszer lenne mindenki öszinte csak saját magával.
Egy úriember naplójából..
Miért lett ilyen átkozottul fontos a NŐ teste?
Hogy születhetett meg az „ideális” méretek tébolya?
Hogy történhetett meg, hogy a fenekét, mellét, lábát, hasát bámulva próbáljuk ŐT megismerni?
Miközben épp Őt nem látva, csak a testét figyeljük.....
Az az igazság, hogy nem merünk a szemébe nézni.
Félünk csendben maradni és tekintetünket az övével összefűzni.
Félünk megmutatkozni s félünk megismerni.
Félünk közös csendünket hallgatva, a szerelem és szeretet hullámain ringatózni. Ezért a testét nézzük. Legalábbis úgy teszünk.Valójában azonban le van sütve a szemünk. S mint ilyen vakon bámul maga elé.
Ezért kedves férfitársam most buzdítani foglak.
Emeld fel a tekinteted! Emeld fel és nézz a NŐ szemébe. Ne a szemét nézd, hanem nézz bele.
Maradj csendben, szót ne szólj!
Csak kapcsolódj össze vele. Légy bátor!
Kérd fel ŐT egy táncra!
Mielőtt testetek eggyé válik, járjátok el a lélek táncát! Simuljatok össze, fonódjatok egymásba.
Mielőtt hozzáérsz a testéhez simogasd meg a lelkét, és hagyd, hogy Ő is megsimogassa a tiéd.
Mielőtt öleled, feledkezz bele abba a ragyogó szempárba s hagyd, hogy magával sodorjon.
Mielőtt elmerültök csókotok örvényében, varázsolj és varázsolódj!
Mielőtt átadjátok magatokat a testi szerelemnek, buja vágyaitoknak, ragyogj és ragyogtass.
Azt kérded mi lesz, ha így teszel? Szeretnéd tudni mire is számíthatsz?
Nos, barátom akkor hazatalálsz. Nem leszel többé hontalan kósza, ki szeretet morzsákat koldulva bolyong. Mert kinek koldulnia kell a szeretetet, az nyáron is fázik. Nincs békéje, nincs nyugalma, egyre csak fut, rohan, menekül.
A mi otthonunk NŐBEN van. S míg haza nem találunk, nyugalmat sem lelhetünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!