Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora törést okozhattam a feleségemnek? Visszafordítható még?
Az elmúlt hónapokban (6-8 hónap) nagyon sokat kezdeményezte a szexet, de nekem soha nem volt kedvem ( fáradt voltam) ezért sajnos visszautasításnak élte meg. Most ha kezdeményeznék, akkor nem kíván, elmondása szerint a libidója lecsökkent. Nem ölelget napközben, nem ad puszit sem. Mit tegyek?
Van egy másfél éves gyerekünk.
Kiszáradt virágcserépben lévő virágot hiáa próbálsz locsolgatni. Vagy mondhatnám hogy eső után köpönyeg. De komolyra fordítva a szót. A libidó csökkenése, az egy hormonális alultermelődés eredménye. Amit talán újra lehet inítani. De amire már nem vagy hatással az a vágyai. A libidó fenntartásáért felelős hormonok az agyi tevékenység függvényében termelődnek, amit te sikeresen tompítottál.
Nem mondom hogy lehetetlen, de szinte újra kell indítsd az agyának azon részét ami felelős a hormonok termelődéséért! Nagy munka lesz!
Ja és még annyi hogy amúgy pont tök rosszkor csináltad ezt vele mert terhesség meg szülés után... Azt is gondolhatta szegény hogy már nem kívánod csak a fáradtság címszóval takarózol
7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!