Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként régóta nem kaptam nőt és elég sok alkoholt is fogyasztok rendszeresen és lecsökkent a libidóm, visszafordítható?
31 éves vagyok, és kb. 3 éve nem voltam már nővel, régebben sokat prostiztam , aktív szexuális életet éltem így.
De most már ahogy írtam pár éve nem voltam nővel, nem is nagyon találkozok velük így lecsökkent a vágyam, még önkielégítésre is max heti 1x ha rám jön de akkor se olyan mint régen amikor akár mindennap csináltam.
Gondolom köze lehet az alkoholnak is hozzá, de leginkább azt látom, hogy nem ér olyan élmény ami beindítana.
Visszafordítható állapot ez?
31 évesen még fiatal vagy. Az hogy iszol rendszeresen alkoholt, nem mindegy mennyit. Ha csak napi egy pohár valami, annak nincs hatása a libidóra. Ha sokat iszol, le kell rakni a piát. Ez az első.
A másik hogy mozdulj ki, vagy ismerkedj az interneten. Ha nem is próbálkozol sehogy, nem is lesz változás.
Hát nem 1-2 pohárt sajnos, napi 4-6 sör, hétvégén meg 10 is
Igen, visszafordítható (legalábbis nagy valószínűséggel).
Gyere le a piáról, kezdj el mozogni (a sport pozitívan befolyásolja a hormonháztartást), találj célt magadnak, menj emberek közé
Le kéne szokni a piáról. Ha nehezen megy, akkor az elején csökkentsd a mennyiséget, ha így sem megy, akkor érdemes szakember segítségét kérni. Cigizel is mellette? Mert, ha igen, akkor arról is le kéne jönnöd.
Kezdj el egészségesen táplálkozni: egyél egyre több gyümölcsöt és zöldséget.
Kezdj el mozogni: napi 1 óra séta sokat tud segíteni. Szépen fokozatosan kezd el kocogni, futni, járj le kondi terembe.
Minden visszafordítható, csak akaraterő kell hozzá.
Mi az oka annak, hogy ennyit iszol? Előbb ezt kéne tisztázni.
Igen, dohányzok is , napi fél doboz általában.
Valószínűleg a magány az oka az ivásnak.
Keress magadnak valami hobbit, ami eltereli a figyelmed a magányról és az ivásról. Kell valami pótcselekvést találni az ivás helyett.
Egyik ismerősöm azt csinálta, hogy amikor rá akart gyújtani, a cigi helyett egy nyalókát vett be a szájába és ezzel szépen lassan le tudta tenni a cigit.
Vannak barátaid? Ha igen, akkor szervezzetek valami programot: billiárd, bográcsozás, stb...
Amíg nem teszed le a piát, addig nem fog jönni nő az életedbe, max olyan, aki szintén iszik és ezzel lejjebb és lejjebb húzzátok egymást. Kell ez neked? sztem nem.
Milyen munkád van? Milyen az anyagi helyzeted? Ez is sokat tud segíteni egy jobb és egészségesebb élet kialakításában. Cigi helyett próbáld ki az e-cigit. Ismerőseim tapasztalata az, hogy kevesebb nikotin van benne és sokat tud segíteni a leszokásban.
Már nincsenek, de mikor voltak akkor is az általad említett programok alatt is ment az ivás mindenkinél.
Van normális munkám, jó az anyagi helyzetem.
Életmód váltás:
No pia, no cigi, elfoglaltság, barátok, vissza a társasági életbe. Adj magadra, a külsőre is, olvass könyveket, akkor talán fél év múlva már javulhat a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!