Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafordítható a folyamat?
Figyelt kérdés
Sokat maszturbálok, ezert egy ido után mikor nővel voltam, olyan kevés inger erte a farkam, h az lelankadt. Ha szájba vette akkor is, nem éreztem a szorito érzést amit a kéz okoz. Ha leallok, meg tud ez változni?2021. febr. 6. 05:58
3/8 anonim válasza:
Akkor fel kell állítani újra, és folytatni, nem pedig parázni.
4/8 Angel3000 válasza:
Kedves kèrdezô! Ugy látszik, nagyon hozzá szoktál, az önkielègizèshez, ès ha már más a ritmus, nem megfelelô számodra. Ha lassam csökkenteni fogod az önkielègitèst, akkor biztosan jobb lesz a helyzet, ès jobban fogod èlvezni a nôvel a szexualitást.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem parázom, csak egy hüvely nem tud annyira szorítani, mint mondjuk a tenyerem. Es ha az ember megszokja a keményebb szorítást, a finomabb dolgokban pl hüvely,száj stb. nem fog a merevedés tartós lenni, mert elmarad a kívánt hatás. Ez szerintem mindenkinél más. Fene gondolta, hogy napi 1 verésből ez lesz...egy haverral beszéltem erről, azt mondta neki semmi. Felesége van, de hiába veri akárhányszor, utána neki megy az asszonynak es akkor is jó minden. Ez változó. Valaki gyorsan elsul, en meg kb soha,vagy ritkán, 30bol 1szer.
2021. febr. 6. 10:37
6/8 anonim válasza:
Amúgy ez nem a napi egy recskától van.
7/8 A kérdező kommentje:
Hanem ?
2021. febr. 6. 14:37
8/8 anonim válasza:
Gyenge a teljesítményed, vagy egyéb gond van. Én 1-2 éve napi 3-4 recskát is lenyomok (nehéz leszokni), és előtte is napi 1-2 megvolt. De ilyen nincs, hogy punciban lelankadjak, max, ha megállunk, és nem mozgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!