Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuszi95 kérdése:
Miért nem érzek rá?
Figyelt kérdés
Szeretném a páromat rendesen meglovagolni, de akárhányszor megpróbáljuk mindig az lesz a vége hogy kicsúszik és folytatjuk más pózban.
Ha felül vagyok és tartom magam és ő dug akkor oké de én is szeretnék mozogni de egyszerűen nem érzek rá a ritmusra. Folyton kicsúszik ha én kezdek el mozogni.
Mil lehet a baj velem, pedig annyira szeretnék én is aktív lenni.
szept. 11. 07:17
41/43 anonim válasza:
Nem érted, hogy ebben benne van mindenki? Amit libjelten azt állítja, hogy nőt az átlag, vagyis a fiataloknak nagyobb van, mint az összátlag.
42/43 anonim válasza:
#32: ezeket napi szinten csinálom. Bár több mint egyóra gyaloglás helyett azért inkább tömeggel megyek dolgozni (nem akarok izzadtan ülni a munkában, ahol se mosakodni se átöltözni nem lehet). De rendszeresen teszek kiadós sétákat és egésznapos túrákat (hegyen, nem az alföldön). A jelenlegi szint tartására pont elég. Minden máshoz legalább napi egy óra intenzív sport kellene, vagy hajnalban vagy munka után, de mindenképpen nulla kedvvel hullafáradtan. Inkább nem kínzom magam, mert egy életen át úgysem tudom fenntartani (többször is neki futottam, szerintem három hónap a rekordom, amikor tényleg minden nap megcsináltam). Aki meg emiatt otthagy, mert egy valamit nem tudok 100%-ban teljesíteni, az menjen is. Nálam a kapcsolat nem csak a szexről szól. Eddig minden partneremmel tudtam elég fantáziát belevinni, hogy nem hiányolták túlságosan a tökéletes pózban való lovaglást.
43/43 anonim válasza:
#41 a cikked azt is írja, hogy van aki szerint nincs növekedés, csak a mérés módja változott.
Amúgy ha neked nagy van, akkor miért triggerel ennyire ez a téma? Az fáj, hogy még így sem téged választanak, vagy mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!