Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzek rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuszi95 kérdése:

Miért nem érzek rá?

Figyelt kérdés

Szeretném a páromat rendesen meglovagolni, de akárhányszor megpróbáljuk mindig az lesz a vége hogy kicsúszik és folytatjuk más pózban.

Ha felül vagyok és tartom magam és ő dug akkor oké de én is szeretnék mozogni de egyszerűen nem érzek rá a ritmusra. Folyton kicsúszik ha én kezdek el mozogni.

Mil lehet a baj velem, pedig annyira szeretnék én is aktív lenni.

szept. 11. 07:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

#17 Nem trollkodàs

#18 Hagyd el és keres egy normális méretű pasit.

szept. 11. 09:06
 22/43 NemFogodKitalálni ***** válasza:
45%

#20: és akkor a leszbikusokkal mi van? Akik az egész életüket leélik 20 centis f*sz nélkül? Na látod. Ennyit a méretről…

#16 voltam…

szept. 11. 09:10
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
#22 Ne már. A melegek meg leélik pina nélkül. 😂
szept. 11. 09:12
 24/43 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#23: de itt nem a melegekről volt szó, hanem a nőkről, a farokméretről és a női orgazmusról/élvezetről…
szept. 11. 09:16
 25/43 anonim ***** válasza:
0%
#24 Hallottál már a dildóról, felcsatolhatósról? Illetve egy heteró nőnek sokkal fontosabb általában a behatolásos szex.
szept. 11. 09:23
 26/43 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#25: attól, hogy nincs orgazmusa, még élvezheti a behatolásos szexet. És dildót/vibrátort ugyan úgy lehet használni heteró párkapcsolatban is. A lényeg az, hogy boldog legyen egymással mindkét fél.
szept. 11. 09:28
 27/43 anonim ***** válasza:
26: Valójában egy idő után nem lesz nekik elég az sem és sokszor magukat is hitegetik, hogy dehát élvezik a behatolást, majd lesz orgazmusa stb. A legtöbben megunják, jó esetben ezt közlik is a partnerükkel, rosszabb esetben kevesebb lesz a szex is egy idő után.
szept. 11. 09:35
 28/43 anonim ***** válasza:
31%
De egy heteró kapcsolatba nem kellene a dildó (legalábbis nem lenne muszáj), ha megfelelő méretű lenne a pasi. Max kiegészítés, játék lenne. De látom nem érted a lényeget. Ahogy a sok kispöcsű sem, akik pontoznak. Éljetek álomvilágban.
szept. 11. 09:37
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint soha nem volt hüvelyi orgazmusom. A párom te szavaiddal élve gyerek mérete pont elég a szexhez, mivel ha ő vagy én izgatom a csiklóm, akkor is van orgazmusom. Akkor minek kellene egy normális embert eldobnom csak azért, mert kisebb a mérete???

Inkább választom ezt ezerszer, mint egy parasztot nagyobb mérettel.

szept. 11. 10:36
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
#29 Mert minden nagyfarkú paraszt? Ma már azért nem nehéz találni 16-17 centissel rendelkező férfit. Kb ez az átlag már.
szept. 11. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!