Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuszi95 kérdése:
Miért nem érzek rá?
Figyelt kérdés
Szeretném a páromat rendesen meglovagolni, de akárhányszor megpróbáljuk mindig az lesz a vége hogy kicsúszik és folytatjuk más pózban.
Ha felül vagyok és tartom magam és ő dug akkor oké de én is szeretnék mozogni de egyszerűen nem érzek rá a ritmusra. Folyton kicsúszik ha én kezdek el mozogni.
Mil lehet a baj velem, pedig annyira szeretnék én is aktív lenni.
szept. 11. 07:17
31/43 anonim válasza:
#30 haha. forràst légyszi, hogy 16-17 átlag...
32/43 anonim válasza:
#14 biztos alkati is, de szerintem napi 10 perc torna, ha megvan 5 alkalommal egy héten egész jó kondit ad hosszú távon. Plusz ilyen random dolgok, hogy nem autót használni, gyorsan gyalogolni utcán, lépcsőt használni(ez kb ugyanannyi idő mint a lift). Ezekkel is lehet nulla idővel beiktatni mozgást. És olvastam cikket, hogy ezek a kis mozgások tök azámítanak, mert ez elég, hogy a szervezet tudja, hogy kell megtartani izmokat.
33/43 anonim válasza:
#31 Azt írtam, higy a fiataloknak annyi. Nem az összátlag.
34/43 anonim válasza:
#33 semmi gond, jöhet arról is forrás :)
36/43 NemFogodKitalálni válasza:
#35: “ Eisenbergék kutatása alapján egyébként a merev péniszek átlagos mérete nagyjából 14 centiméter.”
37/43 anonim válasza:
Ja 76ból egy kutatás az övék. De mégha annyi is, ebben benne lennének az öregek m, 30-59 év közöttiek is. És mivel nőtt az átlag, így a fiataloknak már kell a 16 centis átlag.
Amúgy egyszerű. Szerinted csak a magasságuk nőt hirtelen?
38/43 anonim válasza:
Azt meg hagyjuk is hogy ekhiszed, hogy 14 centis az átlag. Lehetetlen, hogy ilyen kevés legyen.
39/43 anonim válasza:
#33as. Lehet a fiatalabbaknál már nagyobb az átlagméret, ezt nem tudhatom. De mit kezdjek 34 évesen egy 18-25 éves kisfiúval?? Meg egyébként is úgy látom kivetted a lényeget az írásomból. Nem mindenkinek számít a méret, de itt ez egy soha véget nem érő vita.
40/43 NemFogodKitalálni válasza:
Te linkelted ezt az oldalt, itt ezt írják. Legalább olvasnád el, mielőtt belinkelsz ide ilyet, ami teljesen az ellentétjét mondja, mint te. Linkelj egy olyan oldalt, ami alátámasztja, hogy 16-17cm az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!