Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuszi95 kérdése:
Miért nem érzek rá?
Figyelt kérdés
Szeretném a páromat rendesen meglovagolni, de akárhányszor megpróbáljuk mindig az lesz a vége hogy kicsúszik és folytatjuk más pózban.
Ha felül vagyok és tartom magam és ő dug akkor oké de én is szeretnék mozogni de egyszerűen nem érzek rá a ritmusra. Folyton kicsúszik ha én kezdek el mozogni.
Mil lehet a baj velem, pedig annyira szeretnék én is aktív lenni.
Próbáld guggolva, és fel-le mozogsz. Én többnyire így szoktam, néha pedig teljesen tövig bele engedem magam, és előre hátra mozgatom a csípőmet kicsit.
szept. 11. 07:24
2/43 anonim válasza:
Mert kisebb a merete, es nem olyan reg vagytok egyutt
szept. 11. 07:32
3/43 anonim válasza:
Mozogj másképp vagy finomabban. Ha te mozogsz és kicsúszik, ha ő mozog nem csúszik, akkor làtszik hogy lehetséges, hogy ne csússzon ki, és ahogy mozogsz amiatt csúszik ki. Szóvalj gyakorolj tovább. Lassabban, kisebb mozgások esetleg kezdetben, ne lendülj bele.
De amúgy az is igaz, hogy itt pl tényleg segít a méret. De ha meg nagyon nagy lenne akkor meg az lenne nehéz hogy nem huppanhatsz bele tövig.
szept. 11. 07:51
4/43 anonim válasza:
10 centin nem lehet lovagolni.
szept. 11. 07:56
5/43 anonim válasza:
#4 ha a csàvó tud benne mozogni és nem jön ki, akkor miért lenne lehetetlen, ha a nő mozog? :D Meg kell tanulni és nem váltani amikor kijön, hanem tényleg lassan gyakorolni, hogy mi a mozgástér. Jah meg a csákó ne mozogjon amikor a csaj mozog amíg össze nincsenek szokva rendesen.
szept. 11. 08:08
6/43 anonim válasza:
Csak kis mozdulatokat tegyél. Csak csípőből csináld. Vagy is csak "keverj a csípőddel.
szept. 11. 08:10
7/43 anonim válasza:
Ezért is fontos a méret. Egy 18 centisen sokkal jobb lovagolni, mint egy 12 centisen.
szept. 11. 08:13
8/43 anonim válasza:
Nekem csak úgy megy, ha nem függőlegesen tartom magam, hanem kissé előre dőlve. Ágytámlába kapaszkodva könnyebb. Vagy úgy, ha a pasi ül, nem fekszik. Mondjuk én nagyon nedves tudok lenni, az biztos közrejátszik. Lehet, hogy így a látvány nem olyan szuper, de legalább rendesen érezzük egymást. Kísérletezzetek, majd meglesz a tökéletes verzió.
szept. 11. 08:16
9/43 anonim válasza:
Amit #1 ír az lehet pl. Ha nagyon előre vagy hajolva a fasz meg felfelé ál akkor kicsúszhat könnyebben, mert a másik irányba menne. Szóval ha azt csinálod amit egyes mond hogy merőlegesen ereszkedsz bele akkor nincs ez a veszély, hogy kipattan. Szóval amíg nem vagy tapasztaltabb addig ez lehet könnyebb. De ehhez meg kicsit több kondi kell. Mert jobban izomból emeled magad.
szept. 11. 08:17
10/43 anonim válasza:
Gyakorolni kell. Nincs más trükkje. Párom nem erős méretben, 13 centi, mégis simán megy. Igen, néha lehet kicsúszik, és? Vissza és mehet tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!