Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasi szereti, ha néha anal plug van benne az előjátén során, az taszító számotokra?
Úgy tűnik itt senki sem ismeri a prosztata fogalmát, ami a férfiak g-pontja és a seggén keresztül érhető el....
Akkor lenne búza az illető ha egy másik férfi kényeztetésére vágyna.
Addig viszont csak egy erogénzóna a segge is.
Ismerjük a prosztata fogalmát.
De attól még lehet mindenkinek az a véleménye, hogy egy igazi férfi ne dugdosson a saját seggébe semmit!
Se plugot, se dildót, se vibrit.
Bocs.
_Mindenkinek_ nem ez a véleménye, szerencsére vannak a világon nem görcsösen heteronormatív emberek is. Gondolom, te az a fajta nő vagy, akinél keressen többet a pasi, aki előtt nem lehet sírni, különben nem igazi férfi az illető, meg még ezer más gyökér elvárás.
"keressen többet a pasi"
Miért, neked az a jó ha minél kevesebbet keres..?
Egy normális nőben van egy elképzelés a férfiakról.
Pl. hogy egy férfi legyen magas, jó kiállású, izmos.
Igen, sajnos akkor is, ha te alacsony, nyüzüge, vézna vagy.
Akkor is ez a legtöbb nő férfiképe, ha a fejed tetejére állsz, akkor is.
És a legtöbb nő szerint egy férfi ne dugdosson a saját szőrös seggébe se vibrit, se dildót, se uborkát.
De attól te még egész nyugodtan!
Semmi gond, én nem bukom a látens búzákra akik vibrátort dugdosnak a saját seggükbe, úgyhogy meghagyom őket neked!
Én azt a pasit szeretem aki férfias, és engem dug meg (bárhol, ahol szeretné)..
Peace, puszi!
"bárhol, ahol szeretné"
Jó amúgy ez a szelektív logika, hogy amelyik férfi szereti, ha stimulálják a prosztatáját, az látens búza, de ha ő akar akár seggbe is rakni mást, akkor ő az atyaúristen, egy igazi macsó. 😀
Ha már adod itt a konzervatív fapinát, legalább következetes lehetnél a prüdériádban, mert így ugyanazzal az erővel vagy támadható, mint amivel te támadsz másokat.
Nem vagyok fapina, szeretem a szexet, de csak férfival!!
Nem búzavirágocskával..! :-D
Na menj, aztán dugdoss a seggedbe valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!