Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Recskázás során hová engeditek a spermát? Zsepibe? Kádba/csapva/WC-be?egyéb Hol szoktatok masztizni? Hálószoba, WC, Fürdő?
Figyelt kérdés
aug. 20. 14:38
3/30 anonim válasza:
Egy időben zsepi volt de mivel sokat élvezek az már kevés igy vagy mosdóba vagy ha a szobában verem akkor a földre és utána feltörlöm nem tart semeddig :) vagy hasamra és akkor a pólót ki rakom a szennyesbe.
4/30 A kérdező kommentje:
3-as hány éves vagy?
aug. 20. 14:44
6/30 A kérdező kommentje:
Én a fürdőben állva a csapva verem bele, praktikus, nem koszos, nem kell törölni nincs zsepi, privát hely))
aug. 20. 14:47
7/30 anonim válasza:
igen az a legegyszerűbb vagy zuhany:)
10/30 anonim válasza:
Én a hasamra és onnan törlöm le törközővel, vagy egy rongyal. Vagy a kezembe, és akkor onnan le nyalom.
25 éves srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!