Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miből lehet látni, hogy a szopást a lány is élvezi?
Figyelt kérdés
másképp csináljátok? hosszabban? gyakori szemkontaktus? belefeledkeztek? játékosabbak :) vagytok? elengeditek magatokat? sokat mosolyogtok? jobban kívánjátok a pasit? élvezésig kényeztetitek a pasit?szept. 9. 21:58
2/13 anonim válasza:
Én például szeretem csinálni … tudatára adom azzal hogy érzékien finoman csinálom neki, viszont annyira érzékien hogy számára az határozottan felérjen egy orgazmussal is.. mellé oldalra puszilgatások, közben rá segítek kézzel… tehát ha ő élvezi, akkor énis 😊
3/13 anonim válasza:
Onnan, hogy legközelebb is akarja csinálni - magától s nem attól, hogy ráerőltetik. Amúgy hogy lehet mosolyogni miközben egy kolbász van a szádban? 😂
4/13 anonim válasza:
Onnan hogy sokáig húzom és sokat variálok vele. Nem csak ugyanazokat ismétlem, mint egy gép.
5/13 anonim válasza:
Változatosan csinálom, és kezdeményezek. Nem baj ha tudom, csak egy italra van idő, vagy lehetőség. Vágyom arra, hogy a számba vehessen. Ha pedig elég idő van rá, kézzelfogható jelei vannak..😏
6/13 anonim válasza:
Barátom most komolyan, egy csaj répáz, élvezed, örömet akar neked szerezni és azon szorongsz, hogy élvezettel csinálja-e? Haver, ha nem élvezné akkor nem csinálná!
7/13 anonim válasza:
Hát azért észre lehet venni egy nőn ha aznap éppen nincs úgy kedve hozzá. Valahogy másképp csinálja. Nehéz ezt körül írni de így van.
9/13 anonim válasza:
Én például, amikor igazán élvezem, akkor egy idő után ösztönösen egyre jobban és jobban akarom bekapni. Ha valamiért nincs annyira kedvem hozzá, akkor megoldom úgy, hogy csak a hegyét izgatom. De ha bejön nagyon a pasi és a farok is, akkor szó szerint az egészet akarom.
10/13 anonim válasza:
Egy szenvedélyes szopást nem kell magyarázni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!