Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paromat zavarja h tul nedves vagyok?
Figyelt kérdés
Massal ilyen elofordult mar? Mar nem merek vele szexelni annyira zokon esett. En ezzel nem tudok mit csinalni. Inkabb orulne neki h igy feltudott izgatni h hót nedves vagyok.szept. 8. 21:30
1/14 anonim válasza:
A baj az lehet hogy túl könnyűnek érzi a behatolást, persze kell a sikosság, de ha túl könnyen megy ki be és nincs mellette szűk szoritó érzés az hamar unalmas lesz.
2/14 anonim válasza:
Jaja, kegel gyakorlatokkal edzél, aztán rendben leszel, ha nincs harang effektus.
4/14 anonim válasza:
Ha nagyon nedves vagy meg kell törölni ennyi.
5/14 anonim válasza:
Én is nagyon nedves tudok lenni, és én is ajánlom a kegel gyakorlatokat.
6/14 anonim válasza:
Elég fura pasid van. A legtöbb pasinál nem létezik olyan hogy túl nedves nő. Én is imádom amikor cuppog tocsog minden. Amikor száraz és többször kell síkosítót használni az inkább kiábrándító.
7/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a pasid nem tud kitölteni (mert nem eleg nagy vagy kemény), olyankor gond neki minden...
8/14 anonim válasza:
Szerintem sokan örülnének egy ilyen lánynak!
9/14 anonim válasza:
De amúgy mi történt? :D mondta neked, hogy zavarja vagy ráutaló magatartása volt vagy mégis mi történt? :D
10/14 A kérdező kommentje:
Eszrevettem h zavarja aztan rakerdeztem es bevallotta. Nos ezek utan mar elmegy a kedvem a szextol most majd hallgathatom h jo szaraz vqgyok bem birja befele rakni xd
szept. 9. 03:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!