Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az uj paromat zavarja a takaritonom?
Masfel honapja vagyok egyutt egy ferfival, nehany alkalommal mar aludt nalam, de tegnap kerult szoba eloszor a tema, szimplan megjegyezte, hogy tetszik neki, hogy milyen szep tisztasag van mindig nalam. Mire mondtam, hogy meg jo, heti 2x jon egy lany takaritani. :D
Erre kiakadt, hogy minek koltok erre, egesz nap itthon vagyok, akarmikor ki tudnek takaritani, felreertesek elkerulese vegett nem, nem beszelt csunyan, csak burkoltan lusta gcizett le. :D Nyilvan en itthon dolgozom, nem csak ulok es bamulok ki a fejembol, ha meg vegzek a meloval, akkor elmegyek edzeni, baratokkal talalkozni, bevasarolni, alig van 1-1 olyan nap, hogy itthon lennek egesz nap, de olyankor sem takaritassal akarom az idomet tolteni. Elpakolgatni szoktam, kupit nem hagyok, de ennyi, nem porszivozok, mosok fel, takaritok ablakokat es tarsai es ritkan mosogatok. Fozni szoktam este, mert azzal szeretek kikapcsolodni, amikor mar nyugi van.
A srac szerint ez szimpla pazarlas es kijelentette, hogy igazabol most meg nem erdekli, de ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor remeli, hogy tudok magamtol is takaritani majd, mert neki ez nem ferne bele. Jol teszem, ha inkabb vegzek vele, ugye? :D
"A srac szerint ez szimpla pazarlas es kijelentette, hogy igazabol most meg nem erdekli, de ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor remeli, hogy tudok magamtol is takaritani majd, mert neki ez nem ferne bele."
Megmondanám neki, hogy ha komolyabbra fordul a kapcsolatunk, akkor veszünk egy jó nagy ív papírt, felírjuk az összes létező háztartási munkát és egyenlően elosztjuk egymás között. Szerintem már ez is kellő ok lesz arra, hogy lelépjen, te meg röhögsz egy jót.
Ha valamilyen csoda folytán meg belemenne ebbe, akkor is kikötném, hogy mindent összevetve és kiszámolva ha szerintem túl sok házimunka jut rám így is, akkor továbbra is lesz takarítónő és ő vagy megcsinálja a maradékot vagy mégis hívunk egy takarítónőt.
Nyilvan nem kuldom el a lanyt, plane ha ketten lennenk egy haztartasban, azaz tobb kosz termelodik, hacsak nem vallalja at a ferfi a takaritast 100%-ban, de erre keves esely van. :D Na meg nem is varnam el, epp azert jon hozzam is valaki, mert ha van ilyen szolgaltatas, meg altalaban barmilyen, ami konnyebbe teszi az eletet, akkor azt hasznaljuk ki, a parom is inkabb pihenjen es takaritas helyett inkabb menjunk el moziba, vagy barmi.
Gondolom arra akart celozni, hogy kapcsolatban ekkora kiadasok kozos megbeszeles kerdese, mert a nem fer bele reszt inkabb az anyagiakra ertette. Egyikunk sem keres szarul, nyilvan azert jon a lany, mert nekem belefer es nem verem csodbe magamat miatta.
"és kiszámolva ha szerintem túl sok házimunka jut rám így is, akkor továbbra is lesz takarítónő és ő vagy megcsinálja a maradékot vagy mégis hívunk egy takarítónőt."
Ezt egy kicsit elcsesztem. :) Szóval helyesen: ha szerintem így kiszámolva és EGYENLŐEN elosztva is túl sok házimunka jut rám, akkor vagy mégis lesz egy takarítónő vagy ő fogja megcsinálni a maradékot.
3-as voltam
Sok nő imád takarítani és rákényszerítik, megvetik így azokat a nőket is akik nem, meg persze a férfiakat kiálltják ki bűnbaknak akik egyáltalán nem szeretnek általában, tehát ez a nagy takarítós kaszt utál férfit, nőt egyaránt aki nem takarít fel minden nap 2x A-tól Z-ig.
Ez olyan minthogy én utálok barkácsolni, összekóklerkedni dolgokat, inkább szakembert hívok ha kell, nem akarom egyedül megfejteni a világot. Más férfiak ezért sokan semmibe néznek nyilvánvalóan, de leszarom, az a tapasztalatom hogy az otthoni tákolások nagy szarok.
Na de azért a takarítás nem atomfizika, én is csinálom, bár nem szeretem, mennyi a fizetésed? Az a probléma, hogy ha mondjuk nem fog olyan jól menni, lesz gyerek akkor megkell csinálnod és abban nem biztos a másik, hogy képes leszel-e rá.
Férfiként valahol értem a srácot.
Gondolom nem maga a takarítónő zavarja, hanem fél, hogy te ilyen "HERTCZEGNŐ" vagy akit nem fog tudni anyagilag kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!