Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az uj paromat zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az uj paromat zavarja a takaritonom?

Figyelt kérdés

Masfel honapja vagyok egyutt egy ferfival, nehany alkalommal mar aludt nalam, de tegnap kerult szoba eloszor a tema, szimplan megjegyezte, hogy tetszik neki, hogy milyen szep tisztasag van mindig nalam. Mire mondtam, hogy meg jo, heti 2x jon egy lany takaritani. :D

Erre kiakadt, hogy minek koltok erre, egesz nap itthon vagyok, akarmikor ki tudnek takaritani, felreertesek elkerulese vegett nem, nem beszelt csunyan, csak burkoltan lusta gcizett le. :D Nyilvan en itthon dolgozom, nem csak ulok es bamulok ki a fejembol, ha meg vegzek a meloval, akkor elmegyek edzeni, baratokkal talalkozni, bevasarolni, alig van 1-1 olyan nap, hogy itthon lennek egesz nap, de olyankor sem takaritassal akarom az idomet tolteni. Elpakolgatni szoktam, kupit nem hagyok, de ennyi, nem porszivozok, mosok fel, takaritok ablakokat es tarsai es ritkan mosogatok. Fozni szoktam este, mert azzal szeretek kikapcsolodni, amikor mar nyugi van.

A srac szerint ez szimpla pazarlas es kijelentette, hogy igazabol most meg nem erdekli, de ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor remeli, hogy tudok magamtol is takaritani majd, mert neki ez nem ferne bele. Jol teszem, ha inkabb vegzek vele, ugye? :D

2023. febr. 3. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

Persze! A világon minden dolog miatt utasítsz vissza férfiakat, bárkivel bármiben nem vagytok egy véleményen az válóok. Mi az már, hogy valaki nem ért egyet veled a világon mindenben?

Kajak aki így ismerkedik ez a típus az, akinek semmi nem jó? Vajon te élnél, ha a szüleid is így válogattak volna?

2023. febr. 3. 14:08
 12/19 A kérdező kommentje:

Tudok takaritani, ki nem tud? :D Tenyleg nem atomfizika, nem ugy koltoztem el otthonrol, hogy a lakashoz mar eleve jart volna takarito. Gyerek mellett is beleferne, nyugi, grafikus vallalkozo vagyok es szabaduszo illusztrator, az ugyfeleim nagyobb resze kulfoldi, 1-2 munka kisgyerek mellett is beleferne boven, plane ha a haz magatol rendben van. Epp ez a lenyege a takaritononek, hogy idot sporolok vele, amit szamomra hasznosabb tevekenysegekre tudok forditani.

Van 1-2 komment, amire inkabb nem reagalnek, bar a 11-esnek meg annyit, hogy a szuleim sem az elso jottmenttel allapodtak meg, barmilyen meglepo, megis elek, a tobbi normalis valaszolonak koszi a valaszokat!

2023. febr. 3. 14:33
 13/19 anonim ***** válasza:
18%
Azért ennyiért ne nyírd ki, max szakíts vele.
2023. febr. 3. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem jól jársz vele, gondolom ő fog takarítani, ha nem akar takarítónőt.
2023. febr. 3. 14:39
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
Igen, minel hamarabb vegezz vele. A lenyeg, hogy melyre asd el, hogy soha ne talaljak meg.
2023. febr. 3. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

"Papa remekül időzít. Epp ki akartam velük menni, már öltöztek, mikor hívott anyád h akkor értük jönne mert ki tudja mennyire tud majd feljönni később"

Egyedülállóként fenntartja magának ezt az életszínvonalat, bizonyára rá lenne szorulva, hogy bárki kitartsa 😂

2023. febr. 3. 15:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Van pár férfi (és nő), akit rettentően zavar, ha egy nő magával foglalkozik, vagy olyan dologgal, ami érdekli. Ők azok, akik beszólnak, ha nincs gyereked, vagy ha nem főzöl, mert akkor "szabad" vagy, nem egy csicska. Ennek a díszpintynek az a baja, hogy így nem vagy idomítható.
2023. febr. 3. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
Én megértem teljesen a srácot, pedig nő vagyok. És szerintem teljesen korrektül elmondta, hogy ez most ok, de komoly kapcsolatban nem fér bele. Sajnos kevés ember ilyen egyenes, a többség inkább hagyja a békés látszatot.
2023. febr. 3. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem a komoly kapcsolat és a takarítónő közötti összefüggést. Ha neked így kényelmes, mégis miért szól bele, nem az ő pénze és ideje
2023. febr. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!