Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem a méret a lényeg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a méret a lényeg, akkor miért van ez?

Figyelt kérdés

Több multinál is dolgoztam már ahol ha volt egy fekete férfi kolléga, akkor nyílt titok volt hogy a cégnél vagy 15-20 nővel lefeküdt. Maguk a nők bevallása szerint is. Mert, hogy mindig is ki akarták próbálni. Voltak, akik teherbe is estek tőlük.

Mondhatja rá bárki, hogy ''mert egzotikumnak'' számítanak. De az ázsiaiak és a más országból származó nem feketék is. Velük kapcsolatban viszont ilyen soha nem merül fel.

szept. 8. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Aztán mikor szembe jön egy nagy meg csak pislog a többség mit hogyan kezdjen vele.

Nekem sem kicsi, sőt..

Aztán volt nem egy hölgy akinek előtte nagy szája volt, mikor még mereven ott álltam előtte meg megvolt rendesen szeppenve ez most bele fog menni.

szept. 9. 01:27
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Már megint ez a pocsméregetòs kretén.
szept. 9. 06:42
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
És ezzel mit akarsz, vagy neked ebben mi a jó?
szept. 9. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy rajongó tábora van a feketéknek. Nagy méret + k*rva jól dugnak.
szept. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!