Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai pasik milyenek az ágyban?
Arab sráccal voltam. Gyönyörű nagy és vastag farka volt. Metélt és nagyon tiszta, fincsi izű volt, imádtam neki szopni! Jó volt vele a szex is, nagyon sokáig bírta. Elég domináns volt, de szeretem a határozott férfiakat. Még másnap is sajgott a nunim tőle mikor megrakott.
Ha a kisebb méretet preferálod, akkor inkább a távol-keletieket keresd szerintem.
Egyszer voltam egy japán férfival. Maszkulinabb típus volt, erős szakálla volt (náluk ez annyira nem jellemző) és szálkás teste.
Teljesen jó volt vele a szex, figyelt rám végig és imádott nyalni. Ha irányítottam valamiben, akkor egyből úgy csinálta. Több menet volt az első kettőnél elég hamar elment, de akkor se hagyott parlagon ;) a harmadik hosszú volt. A farka amúgy nem volt kicsi, se nagy, ilyen tök átlagos. Mármint magyar viszonylatban átlagos, lehet ez Japánban már nagynak számít :D centit nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!