Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg?

Figyelt kérdés

Elcsépelt már a mondás... De igaz? Úgy tudom, a nők elenyésző százalékát érdekli. De valóban így van vagy csak önmagában nem érdekes? (gondolok itt arra, hogy ha nem tud érzelmeket kapcsolni hozzá, önmagában kevés)

Ui.: Nem azért tettem fel a kérdést, mert kicsi... Aki nem hiszi, járjon utána!

2023. szept. 1. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Tuti bébirépád van
2023. szept. 1. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem a méret a lényeg HA nem mini és nem is extra nagy. Ettől még van 1-2 kivétel aki valamelyik szélsőértéket kedveli, de ugyebár olyan nő is van aki az extrém csípős kaját szereti ami lemarja az arcát (értsd ritka de előfordulhat, nagyon-nagyon ritkán).
2023. szept. 1. 23:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! 17-18 cm körül vagyok, bár nem szoktam méregetni. Eddig még senki nem panaszkodott.
2023. szept. 2. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2023. szept. 2. 00:47
 5/8 Katica997 ***** válasza:
91%
Semmit nem számít önmagában. Nem emiatt választ férfit magának senki sem. Az, hogy esetleg emellett örül neki, hogy pont akkora amekkora, az egy dolog, de párválasztásnál vajmi keveset jelent. Legyen alkalmas a feladata ellátására, a többi már jön magától.
2023. szept. 2. 05:12
 6/8 Dominik 32 ***** válasza:
91%
Nekem mini kolbászom van
2023. szept. 2. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Úgy örülök, hogy megkérdezted. Féltem, hogy vasárnap esetleg nem lenne meg az ötödik méregetős kérdés.

Kérdésedre válaszolva de, csak a méret a lényeg, semmi más nem számít. Ezt szűrtem le a gyakoris nyavajgós kisfiúk életéről.

2023. szept. 3. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Persze, hogy még sose panaszkodtak :D -5 centivel már nem ez lenne. 12-13cm lenne...
2023. okt. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!