Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak ne legyen kicsi. Miért nem ezt szokás mondani, amikor így igaz?
Figyelt kérdés
Például 17 centinél persze, hogy nem a méret a lényeg, de egy kicsinél (15cm alatti), már rohadtul az a lényeg, hogy a nő alig érzi, folyton kicsúszik és alig lehetséges pár póz.2023. aug. 17. 16:45
1/22 anonim válasza:
Nekem konkrétan a szexben az a jó, ha vastag mert a ki-be mozdulattól van orgazmusom. És nem attól, hogy egy 20 centis fasz a méhszájamat üti. A kicsúszás miatt meg 12 cm alatt kell aggódni. Szóval én zt mondtom nem a méret a lényeg, legalábbis nem a hosszúság. Inkább a vastagság.
2/22 anonim válasza:
Nem az a lényeg de sokat számít. A nagyobb jobb.
3/22 anonim válasza:
Én pl 15 cm alatt már nem élvezem a szexet.
4/22 anonim válasza:
Nyilván számít a méret a kérdés inkább az hogy mennyire:) most azt ne mondja valaki bármelyik nő hogy neki mindegy hogy 8 centi vagy 18 centi:)
5/22 anonim válasza:
Ami hosszú a vastagabb is mint egy rövid. A pasimé 19 körül van, szuper.
Amíg nem voltam ilyen naggyal jó volt a kisebb is, de ezzel hamarabb és többször és erősebb orgazmusom van.
Mostmár a kisebb problémásabb lenne.
De a pasi fontosabb mint a farok.
6/22 anonim válasza:
"Miért nem ezt szokás mondani, amikor így igaz?"
Mert vannak kényelmetlen dolgok, amit nem szokás kimondani. Hasonlóan ahhoz, mint amikor visszataszítónak találod egy nő melleit.
7/22 anonim válasza:
Nincs kicsi csak ánál barát
12 centitől meg átlagos méret
Kutyába lehet tolni nem jön ki
8/22 anonim válasza:
Számít a hossz is de a vastagság fontosabb
Pl jobb egy 15cm hossz 15cm kerüleg mint egy 19cm hossz 12cm kerület
9/22 Csicuki válasza:
szerintem a vastagság többet számít eddigi tapasztalataim alapján nekem legalább is.
10/22 anonim válasza:
Akkor a vastagság a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!