Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy nincs alattam kellő szerszám ahhoz hogy egy nőt kielégitsek?
Ez szerintem bőven az átlag kategória, amire rosszat már nem mondanak.
Meg rajtad múlik.
Mondhatják azt rád a nők hogy jó pasi aki rendesen megdug, a farka 14 cm és bőven elég.
De mondhatják azt is hogy egy nyomi gáz a csávó akinek a farka is csak 14 cm.
Látod hogy nem a méret határozza meg a két mondatot hanem a többi jegyed és az alapján egyből jó vagy rossz lesz az is.
12 centi kerület hol jó? Ázsiában? 😂
Miért a száján kellene lemennie?
Remek, sikerült egy egész szövegkörnyezetből kB két szót kiragadni hogy az egésznek más értelme legyen így. 👏👏👏
Jól van te vagy az incel aki nőt nem látott ezért a hülye elméleteiddel próbálod lehúzni itt a többi embert a saját szintedre. Azért azt tudod hogy az óvszerek átlagban 12 cm kerületre vannak gyártva ?
Nekem 13-13,5 cm a kerület kb. És 4,5 cm vastag. A legtöbb nő nehezen szopja ezt is és kell az előjáték hozzá. De még azok akik jobban bírják azoknak is elég bőven annyi hogy kevesebb előjáték kell.
Semmi értelme ezeknek a centizéseknek és hozzá matematikai képletek bevetésének, hiszen a fasz egy abszolút szabálytalan keresztmetszetű testrész, ezt már a felső tagozatos biológia tankönyvben is láthatta volna mindenki, ha figyel.
Az én farkam pl. „csak” 12-12,5 cm körbe, mégis 4,5 cm vastag, és a normál méretü óvszer sajnos túlságosan szorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!