Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy nincs alattam kellő szerszám ahhoz hogy egy nőt kielégitsek?
#2: nem oltani akar. Ha valaki azt írja, hogy nem elég, tudsz rajta változtatni? Megnöveszted vagy mi? Na látod…
N
Igazából ez genetika, ezt kaptad ezzel kell csinálni.
Van akinek elég lesz van akinek nem. Ahogy írták változtatni nem fogsz tudni.
De hogy értsd sok férfi a nagyra vágyik például mert sok helyen olvasom. Nekem 20cm hosszú és hidd el nagy átok tud lenni, 10 nőből kettő ha tud mélytorkozni rendesen.
A vad szexet szinte szintén felejtsd el mert könnyű vele fájdalmat okozni. Bizonyos pózokban szintén az viszi el a szex lényegét, hogy figyeljek ne okozzak fájdalmat.
Anál szintén kevés van a méret miatt.
Igazából hiába a síkosító illetve az előjáték teljesen soha nem tudom magam át adni és elengedni a szexnek.
Persze képeken meg videókon remekül néz ki és mutatós.
Illetve sok nőnél is kikötés a nagy méret, aztán mikor ott van előttük meg nem tudnak mit kezdeni vele, max kézimunka, mert nagy.
A méreteddel semmi gáz! A buksidban vannak inkább bajok, de talán majd kinövöd! :)
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!