Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan húzzam tovább a szexet és hogyan legyen beton biztos legalább minőségi ideig a szerszám?
Figyelt kérdés
Tegnapi nap találkoztam egy lánnyal akivel megbeszéltük hogy szexelünk a hely elég nyomasztó volt aztán így elég nehezen sikerült eljutni odáig hogy működjön a szerszám…valahogy kizökkentett..egy jó két órát el kinlodtunk…aztán mikor sikerült a dolog pár perc után elmentem mert van bennem már évek óta egy félelem hogy random le fog lankadni szex közbe és ezért mindig hamar befejezem a dolgot…nem érzem így jól magam hiszen ez így nem normális szex csak nem tudom hogy miért van ez. Más embereknél is csináltam már ezt…csak olyanok írjanak akik tényleg tudnak valamit hozzáfűzni…aug. 14. 09:41
1/5 anonim válasza:
Az elfelejtett ősi módszer beválik: első a párkapcsolat, szeretet, egymás megismerése, bizalom, meghittség, egymásrahangolódás, petting, aztán jöhet a szex.
2/5 anonim válasza:
Talán ha nem a nyilvános wc-ben csinálod,akkor jó lehet.
3/5 anonim válasza:
Ja bakker 2 órán át pöcsölni a szaros hugyos nyilvános WC-ben, normális vagy?
4/5 anonim válasza:
Javaslom a megfelelő körülményeket a szexhez, plusz beszélgess a partnereddel előtte. Nyugodtan beszélhetsz a félelmeidről is, így ha esetleg lelankadsz majd a csaj felállítja. Egy két alkalom után meg majd elmúlik a frusztrációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!