Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy lanynak nem szep a melle (tenyleg), akkor gaz ha fent hagyja a melltartot?
Néha-néha nem lenne gáz, de mindig? Elég fura lenne. Nem kell szégyellnie a testét a párja/partnere előtt! Úgy fogja elfogadni, ahogy van! Ugye jobb esetben, mikor normális párt/partnert talál magának az ember.
Az pedig már egy másik téma, hogy valószínűleg semmi baj nincs a melleddel.
Mit értesz nem szép alatt? Én szexeltem kis mellű és nagyobb lógósabb mellű anyucival is. Nem volt gond a mellükkel.
Viszont ez a pólót nem levevős, melltartós nem levevős, vagy magát takargatós kategória elég hamar kiesik nálam. Ha valaki nem tudja felszabadultan élvezni a szexet, akkor kevés amit nekem tud nyújtani.
#5 vagyok:
Volt hasonló mellű exem, nagy pufi bimbóval. Imádtam a melleit, sőt mielőtt megismerkedtünk online láttam videót ilyesmi mellről és nagyon tetszett már akkor, de soha nem gondoltam, hogy látni fogok ilyet élőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!