Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám leállitani a szexuális jellegű gondolataimat?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit kB 3 éve ismertem meg, amikor abba az utcába költöztem ahol ők is laknak. Van családja. Számomra külsőre is és belsőre is ő a nagy betűs férfi, nagyon tetszik nekem. Már hosszú ideje, mindennap gyötörnek vele a szexuális jellegű gondolatok. Elég idegesítő ez, mert egyre jobban kívánom őt, de tudom hogy semmi sem lehet köztünk, mert van családja, és egy ilyen férfi rá sem nézne egy olyan 'kiscsajra' mint én. Köszönni szoktunk egymásnak ha látjuk egymást, és ennyi. Már lassan minden este rá gondolok, mindennap megnezem Facebookon stb..szept. 6. 15:17
11/16 anonim válasza:
Ez a régi profilkép lájkolás gyerekes. Hány éves vagy?
12/16 anonim válasza:
kilencedik vagyok. Megijednék mert kitudja hogy álprofilon milyen hatvanas pali élvezik a képemre Xd meg nekem furcsa és hátborzongató lenne az egész szituáció, és ráadásul kínos is de ezt mindenki máshogy élné meg. Főleg hogy te most férfiről beszélsz
13/16 anonim válasza:
Van csalàdja és? Attól még dugna téged az biztos
14/16 A kérdező kommentje:
13 ahh kizart. A felesége teljesen más nő mint én. Nem azt mondott hogy jobb, mert egyaltalan nem. Nem egy ilyen tipikus "jó nő". De mivel ő a felesége, ezért gondolom neki az ilyen nők tetszenek, akik nem túl nőiesek, én meg a nőies oldalt képviselem.
szept. 7. 08:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!