Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám leállitani a szexuális jellegű gondolataimat?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit kB 3 éve ismertem meg, amikor abba az utcába költöztem ahol ők is laknak. Van családja. Számomra külsőre is és belsőre is ő a nagy betűs férfi, nagyon tetszik nekem. Már hosszú ideje, mindennap gyötörnek vele a szexuális jellegű gondolatok. Elég idegesítő ez, mert egyre jobban kívánom őt, de tudom hogy semmi sem lehet köztünk, mert van családja, és egy ilyen férfi rá sem nézne egy olyan 'kiscsajra' mint én. Köszönni szoktunk egymásnak ha látjuk egymást, és ennyi. Már lassan minden este rá gondolok, mindennap megnezem Facebookon stb..szept. 6. 15:17
1/16 anonim válasza:
Teljes mértékben megértelek, segítségre van szükséged a gondolataid miatt.
Ha nekem lenne ez a problémám, akkor azonnal megbeszélném az illetővel az érzelmeimet és a megértését/segítségét kérném, hogy hogyan tovább.
Másik lehetséges megoldás egy pszichológus (szexuálpszichológus) felkeresése.
Tapasztalt tény: Az érzelmek elfojtása, nem megfelelő feldolgozása súlyos következményekkel járhat.
2/16 A kérdező kommentje:
Dehogy beszélek vele. Mekkorát nézne már, ha egy random csaj egyszer csak ilyennel előállna🤣
szept. 6. 15:54
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok hozzáértő szakember. De ha a szexuális vagyaidat mással ki tudod elégíteni, valószínűleg el fog múlni a rajongásod ez a férfi iránt. Feltetelezem, hogy nem 11-12 éves vagy, mert akkor nem mondom, hogy csináld mással..
4/16 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni. Így én is kezdeményeztem már, előbb jóban lettünk, aztán a szexkapcsolatot ő hozta fel.
5/16 A kérdező kommentje:
Van családja!!
szept. 6. 17:31
6/16 anonim válasza:
Attól még lehetsz vele minden jóba .
7/16 anonim válasza:
Kontaktolj vele valahogy, aztán majd alakul
8/16 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy belájkolom egy régi profilképét, így tudni fogja hogy nézegetem.
szept. 6. 19:15
9/16 anonim válasza:
Szerintem ne csináld, én mondjuk csak megijednék, vagy kiröhögném ha valaki belájkolná a régi profilom (mondjuk én nő vagyok)
10/16 A kérdező kommentje:
Miert ijedsz meg? Nekem is szoktak lajkolni a semmiből régi képeket olyanokat akikről azt sem tudom miért az ismerőseim🤣
szept. 6. 19:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!