Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bullok, ti meg szoktátok alázni a cuckot? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Gondolok itt leköpésre, esetleg arra volt példa, hogy a cipőtöket, vagy a lábatokat nyalattátok vele? Vagy megaláztátok a kis méret miatt…jan. 22. 19:05
2/6 anonim 

válasza:

Beleélvezel a pár pasijanak a szájába??Mit szól a párja?
5/6 anonim 

válasza:

Max. azzal, hogy a szeme láttára, dugom meg a nőjét. Egyszer volt olyan, hogy a feleség közben kommentálta a férjnek, hogy én mennyivel jobb vagyok, gondolom az extra megalázás miatt, de én nem csatlakoztam be, nem éreztem volna komfortosnak.
Mivel full hetero vagyok, ezért az szóba sem jön, hogy bármilyen testi kontaktusba kerüljek vele.
6/6 anonim válasza:
az én szeretőm rendszeresen belém élvez, aztán oda hívja a párom hogy nézze meg, olyasmit szokott mondani hogy nézd csak, hogy kitágítottam neked, remélem tetszik hogy folyik belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!