Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért alakul ki a lábfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakul ki a lábfétis?

Figyelt kérdés

Fiatal korom óta foglalkoztatnak a női lábak.

Van ennek valami tudományos magyarázata?

jan. 22. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam is így van.

F.

jan. 22. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekként nyaron a buszon kezdtem el nézegetni egy nő nagyon szép lábujjait, azóta is megmaradt ez
jan. 22. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Imádom én is, főleg ha jó nagy a talp, szépek a lábujjak, lakkozott körmök, puha sarok. Imádom, ha szaga van és izzadt. 🫣
jan. 23. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Lehet azért mert volt idő, mikor hosszú szoknya volt a divat. Egy bokától oda voltak a férfiak. Egyébként számomra kizárt, hogy bárki a lábammal merjen szórakozni. Ezt az egyetlen egy fétist nem tolerálom.
jan. 24. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
#4: eközben dugják a segged, ami tök normális neked. 👏 LOL.
jan. 25. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 úgy rémlik ezt már a vágyaidon egyszer megtárgyaltuk. Akkor is ilyen közönségesen reagáltad le, hogy bizony nem minden nőnek tettszik ez. Ilyen hozzá álással viszont nem hogy lábhoz, de pucihoz sem jutsz.
jan. 25. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nem lehet egyértelmű választ adni. Nekem ugyan nem lábfétisem van, hanem has és köldökfétisem. De én mióta az eszemet tudom megvan ez nálam. Világ életemben odáig voltam a nők hasáért. De szó szerint már gyerekkoromban is. Persze akkor még nem társítottam hozzá szexualitást, csak tudtam, hogy tetszik.

De például beszéltem már itt is több olyan emberrel, akik azt mondták, hogy gyerekkori történés, vagy történés sorozat miatt alakult ki náluk egy bizonyos fétis. Tehát ők konkrétan tudják, hogy mitől van ez náluk.

jan. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!