Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kegyetlen őszinteség vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kegyetlen őszinteség vagy kényelmes hazugság?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok inkább ha szex/ismerkedésről lenne szó
szept. 5. 08:21
A kérdező szavazást indított:
Kegyetlen igazság
Kellemes hazugság
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel kapcsolatban?
szept. 5. 08:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Bármivel ami szex. Pl kicsi e a farkad.

Mondja meg azt hogy kicsi nagyobb jobb lenne. Vagy mondja hogy jó meg minden de aztán mással lelép

szept. 5. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Én jobban örülnék a nyers igazságnak, minthogy hónapokig agyaljak és találgassak, hogy vajon mi lehetett a baja.
szept. 5. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De unalmas már ez az állandó f@szméret téma.
szept. 5. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Szerintem is inkább jobb az őszinteség. De az őszinteség nem egyenlő a tahósággal. Pl. ne azt mondja hogy kicsi a srác farka, hanem hogy nem vagyunk kompatibilisek méret ügyileg. Ugyanaz a mondat, szebben megfogalmazva. Vagy a srác ne azt mondja hogy meguntalak, hanem hogy most másokkal szeretnék ismerkedni. Ugye mennyivel szebb? Lehet őszintének lenni de kultúráltan, úgy, hogy ne sértődjön meg senki. Persze így is meg lehet sértődni de az már nem a másik fél hibája. Az őszinteség mindig jobb.

szept. 5. 08:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez csak egy példa volt de akár férfi oldalról is. Ha a nő rosszul orálozik vagy bármi

szept. 5. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 mondjuk az orálozási technikán lehet javítani, nem hiszem, hogy ez szakítóok lenne.

De amúgy én is jobban örülnék, ha őszintén megmondanák, mi bajuk van, mi nem tetszik, csak az a baj, hogy a legtöbb ember tudja érett módon lereagálni a kritikát. Pl. ha megmondanám őszintén valakinek, hogy nem tetszik a túlsúlya, akkor 99% eséllyel nem úgy fog reagálni, hogy “oké, megértem, mert te meg sportos vagy és vékony, köszi az őszinteséget”, hanem ez lesz belőle: igen? Rajtad meg ez vagy az ronda, el vagy szállva magadtól, sose lesz senkid, hülye pcsa vagy stb. Szóval ilyen alja szintű anyázásba megy át a dolog és ehhez senkinek nincs kedve.

szept. 5. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de ha a pasi rákérdez hogy jó e a péniszmérete, az eléggé ratyiságra utal.

Megnőlni, össze menni nem fog

szept. 5. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Tapintatos, kultúrált őszinteség. Szerintem ez az arany középút.
szept. 5. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Jesszus. Olyan dolgokban, amin lehet változtatni, az őszinteség. Amiken nem lehet változtatni, inkább a kegyes hazugság és ha úgy van, akkor búcsú intés.

Egyáltalán mi az, hogy jobb lenne, ha nagyobb lenne, növessze meg.

szept. 5. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!