Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan mozdulat vagy póz ami kifejezetten izgatóan hat rád az ellenkező nemnél?
Figyelt kérdés
Nekem pl nagyon tetszik amikor egy nő kicsit megemeli a csípőjét fekve és úgy húzza le vagy húzom le a bugyiját.tegnapelőtt 08:51
1/9 anonim 

válasza:

Amikor a punciból sisteregve spriccel a pisi...
4/9 anonim 

válasza:

Pl abszolút kedvenc a kutyapóz
Illetve sokkal jobban felizgat ha ebben a pózban vagyok és hátulról alulról simogatja a partnerem a puncim kicsit kiszolgáltatottabb pedig ugyan ott és ugyan úgy van a keze mint amikor szemből vagyunk de ebben a pózban meg extra módon kezdek tőlle nedvesedni és jobban kívánni azt hogy jó oké most már rakd be és bsz meg
N
6/9 anonim 

válasza:

Pl. az erotikus táncnak ez a lényege.
7/9 anonim 

válasza:

ha a felsötestem lenyomja a pasi az asztalra és hátulról...
8/9 anonim 

válasza:

Mikor a melleit megemeli, simogatja, vagy bármit csinál, azzal nem bírok betelni, mindig nagyon beindít. Vagy mikor misszionáriusban pl határozottan odanyúl, és beteszi magának a farkam, akkor látom, hogy igazán akarja, azzal nagyon betud indítani.
9/9 anonim 

válasza:

Amikor háton fekszem és a párom jól megfogja a bokáim, felemeli és szetnyitja a lábaim és beteszi... izgató nagyon 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!