Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Mostmár így maradok?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon kívántam a szexet minden nap és csináltuk is minden nap, sokszor napi többször. Ha egy nap kimaradt akkor már ideges és hisztis voltam. Most pedig kb 3 hete egyik napról a másikra hirtelen már nem kívántam egyáltalán, és ez azóta sem változott. Mitől van ez? Sosem leszek már olyan mint régen? Soha nem volt még ilyen velem. Menjek emiatt nőgyógyászhoz?tegnapelőtt 09:07
2/13 anonim 

válasza:

Szerintem nem kérdés, hogy nem árthat...
Amúgy változott valami? Stressz? Fogamzásgátló?
4/13 anonim 

válasza:

Nálam 8 hónapja tart ez az állapot.
5/13 Fragments of Fantasy 

válasza:

Miért maradnál?
Soha nem volt még olyan időszak az életedben amikor kevésbé kívántad?
6/13 anonim 

válasza:

Hormonváltozás.
Egy vizsgálat nem ártana.
7/13 anonim 

válasza:

Kiégtél ennyi! Túlzásba vitted! De ennek több oka is lehet! Ez nem nőgyógyászati dolog. Hanem elsősorban pszichés, ami felfedi hogy mentálisan, van gond, vagy szervi eredetű, vagyis elsőként szexuálpszichológust keress fel, és ne a neten keress erre választ!
8/13 anonim 

válasza:

Szervi és pszichés okai egyaránt lehetnek. Az utóbbiakat te érzed (stressz, szorongás stb.), az előbbiekre a nőgyógyász a megoldás.
9/13 anonim 

válasza:

"A nimfomániás" című híres filmben is egyszer csak elromlott a főhős mindaddig teljesen kielégíthetetlen pinája - mely allegorikus kapcsolatba volt hozva a kőrisfa lombhullásával!
😆🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!