Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok miért tartják gáznak ha valaki 20 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Nem egy ismerősöm mondta hogy "az már szégyen" valamint "elvan késve"....szept. 4. 20:09
11/21 anonim válasza:
Én még szűz vagyok, nem érdekel ha nem tetszik valakinek
25L
12/21 anonim válasza:
11: nekem nem tetszik mert nem egészséges, különben meg nem érdekelsz.
A szüzesség 20 évesen szerintem is gáz.
A szex megszépíti az életet...
13/21 anonim válasza:
Mert az. Azt jelenti hogy olyan a személyisége vagy a külseje hogy egy nőnek se jön be. Tomboló hormonok mellett aki nem jut puncihoz az vesztes
15/21 anonim válasza:
Miért penne szégyen vagy gáz?
Én elárulom neked, hogy 18 éves múltam és a körülöttem lévők is a fiatal szüzességelvesztés hívei.
Szerintem jobb később, mint 13-15 évesen abortuszra menni anyucival kézenfogva.
Továbbá nem is áll szándékomban holmi társadalmi elvárásokhoz igazodni.
Remélem azzal a személlyel kerül rá sor, akivel az életemet fogom leélni. Ez egy ajándék, amelyet csak egyszer adhatunk át valakinek. Jól meg kell gondolni ki lesz az a személy.
16/21 anonim válasza:
"Ez egy ajándék, amelyet csak egyszer adhatunk át valakinek." - Mekkora marhaság, édes Istenem!!!
17/21 anonim válasza:
30 éve sem volt dicsőség, de ma sem szégyen.
20/21 anonim válasza:
Mert beteg az agyad! Meddig akarod még verni? 11 éves kortól áll a f...od! 7 év nem elég egy komoly párkapcsolatot kialakítani? Ott már komoly gondok vannak ha 18 éves korra sem sikerül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!