Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve kapcsolatban élek egy 3 gyermekes nővel.
Szexuális problémánk van, vagyis inkább nekem.
Nőgyógyásznál volt, semmi probléma. Lehet a 3 gyerek
természetes úton történő születése okozza a
problémát. Lentebb írom. Ötletek, hogy ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Amikor szeretkezésre kerül sor, egyszerűen alig fér be a farkam a bejáraton. Nagyon szoros, és könnyű gyorsan elmenni. Tényleg kell megfelelő előjáték, hogy azon a bejáraton átférjek. Nem vagyok extra átlagos hossz, és kb 4.5 centi az átmérő. A gond ott kezdődik amikor bejutottam. Mintha egy üres térben lenne a farkam, semmi inger, semmi szorítás, és a leggázabb, hogy semmi reakció sincs hogy jól, rosszul csinálok valamit. Próbàltam ujjal kitapogatni valamit, de csak a hasfal felé érezni ellenállást. A nyalást azt élvezi, de szeretkezés ujjazás semmit nem vált ki belőle. Elvált volt Ő is, így van is három vibrátora, de azok is 5.5 centi vastagságnál kezdődnek. Tudunk valakihez fordulni esetleg, mert a szexen javítani kellene.
Köszönöm a válaszolóknak, de már nem vagyunk együtt. Meg szerettem volna beszélni vele ezt a dolgot, de nagyon rosszul sült el. Így elköltöztem.
okt. 25. 22:30
12/16 mantis religiosa válasza:
Szopni legalább szopott rendesen?
okt. 26. 05:01
13/16 anonim válasza:
☹️😔
Hát... oké...
Akkor menjen vissza a gyerekek üvöltésébe🤷
okt. 27. 10:12
14/16 anonim válasza:
Bár azért azt is hozzátenném, hogy ezt a kérdésedet se fogalmaztad meg olyan túl diszkréten éppenséggel..
Nem lehet, hogy a kulcsszavaiddal volt a gond?
okt. 27. 10:14
15/16 A kérdező kommentje:
Egy anonim oldalon szerintem kicsit szabadabban beszélhet az ember. Amúgy itt a punci kifejezetten a hüvely tere utal, nem a nőre( ha esetleg erre gondoltál). A gond pedig az, hogy amikor meg szerettem volna beszélni, felhúzta magát, és közölte azért nem érzek semmit mert kicsi a farkam. Pont. Amikor összepakoltam, akkor jött a nem úgy gondolta, meg csak mérges volt, meg fel akarom rúgni az elmúlt egy évet, meg még elég sok szöveg. Nagy sokára leesett, hogy a pénztárca voltam aki a könnyebb megélhetést finanszírozta a három gyerekkel.
okt. 27. 12:58
16/16 anonim válasza:
"és közölte azért nem érzek semmit mert kicsi a farkam. Pont. Amikor összepakoltam, akkor jött a nem úgy gondolta, meg csak mérges volt, meg fel akarom rúgni az elmúlt egy évet, meg még elég sok szöveg. Nagy sokára leesett, hogy a pénztárca voltam aki a könnyebb megélhetést finanszírozta a három gyerekkel."
Hát, akkor ezt kérlek szépen hiánytalanul megválaszoltad. Itt akkor Ő volt a totál alpári, nem Te.
👍👍
Hülye 👛-vadász, korán kiöregedő anyuka.
"ha esetleg erre gondoltál" -- nem, úgy inkább az összképre. De ha csak itt írtál úgy, az rendben, tök oké.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!