Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első együtlét volt a barátomma...

Első együtlét volt a barátommal,azóta pecsételő vérzéseim vannak,ez milyen probléma lehet? Természetesen ha nem rendeződik nőgyógyászhoz fordulok.

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány nap telt el az együtttlét óta? Óvszert használtatok? Nem feltétlenül jelent bajt, mindenki szervezete másképp működik, más vastagságú a szűzhártya stb. Nekem is vérezgetett pár napig, amikor elvesztettem a szüzességem, de van, akinél egyáltalán nincs vérzés. Ettől függetlenül javaslom, hogy menj el nőgyógyászhoz évente, ha már elkezdtél nemi életet élni.
2022. júl. 10. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ használtunk gumit természetesen.Egyébként menstruáció után vagyok de vérzésem az együttlét előtt nem volt.Amúgy a jövő hónapban leszek 18 éves.
2022. júl. 10. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Az együttlét óta két nap telt el.
2022. júl. 10. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy rosszul értem, de a menstruáció után nem sokkal voltatok együtt, azóta eltelt 2 nap és pecsételő vérzésed van? Ha így van ez még belefér a szüzesség elvesztése utáni vérezgetésbe. Ha enyhül és elmúlik pár nap alatt, és nincs más tüneted semmi további teendőd nincs. Ha fáj vagy viszket menj orvoshoz. Ha már ennyire közel a 18. szülinapod akkor az utána következő ciklusod 15. napja előtt menj el nőgyógyászhoz rákszűrésre/általános vizsgálatra, és ezután ajánlott évente járni. HPV oltást is kérhetsz ha még nem kaptad meg. :-)
2022. júl. 10. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
A HPV oltást megkaptam,mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz.Köszönöm a segítséget
2022. júl. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!