Nőgyógyásznál jártam, panaszmentesen, rákszűrésen. A mintavétel borzasztó fájdalmas volt, azt követően pár óráig enyhe, párcseppes, vérzés jelentkezett. Természetes ez?
Mindig érzékeny volt az alhasi rész, ezért maga a nőgyógyászati vizsgálat is fájdalommal járt. Most viszont borzalmas fájdalmam volt, az orvos rám is szólt, hogy ne feszítsek, engedjem el magam, de hát hogy is?
Ez természetes, ne tulajdonítsak ennek jelentőséget? Esetleg felsértett valamit?
Természetes, előfordul utána egy kis minimális vérzés. Nekem is van olyan, hogy utána van egy kis barnázás aznap.
Ha erősebb lenne, vagy nem akar elmúlni, akkor menj vissza.
Attól függ, milyen vizsgálat volt. Ha a méhnyakból vett kenetet, az néha fájhat. Nekem is volt ilyenem, szerintem durva volt az orvos, nagyon fájt is a vizsgálat, utána pár napig minimális vérszivárgás is volt.
Az izomzat befeszülése előfordulhat, ha stresszes az ember (akár tudat alatt is). Emiatt is fájdalmasabb lehet. Nekem volt aztán olyan nőgyógyász is, akinek olyan ügyes keze volt (meg én is kevésbé lehettem stresszes), hogy nem fájt.
8
Az sajnálatos, de igazából elég ritka dolog.
Ne foglalkozzatok ezzel a barommal. Ő egy férfi és a kérdések alá írogatja, hogy senki ne menjen nőgyógyászhoz, meg a párját se engedi. Beteg ember...
Kérdező! Szerintem ilyen szintű fájdalom nem normális, ne menj többet ehhez az orvoshoz. A minimális vérzés előfordulhat. Nekem is legutóbb este is volt pár csepp vér, aztán másnap barnázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!