Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a férfi élvezéséről?
Úgy vettem észre, hogy ha egy férfi x időn belül nem élvez el (pl orál alatt) akkor nem is fog pont akkor, így abbahagyom az orált és megunom. Észrevettem, hogy ha élvez, akkor normál időn belül fog élvezni, 6-10 perc max. Ha annyi idő alatt sem sikerül de kérlel folytassam, nem fogom mert tudom hogy úgysem fog( már jártam így többször, néha a férfi sem ismeri jól önmagát, nekem meg elállt az állkapcsom
Szerintem igaza van a prostiknak, hogy csak záros időn belül próbálkozik, utána mehet a kliens az óra letelte után, ha nem sikerült elélveznie
Sehogysem sikerült megtalálni a módját. Abszolút nem siettettem, de kb 10 perc után abbahagytam. Ha nem megy, nem megy
Mégis mennyit kéne próbálkozni???
De miért csinálsz úgy, mintha csak orál lenne opció?
Pl 10 perc én sem biztos, hogy elmennék. Mikor exemmel voltam, nekem kellett legalább fél vagy 1 óra, de közben ő meg legalább háromszor el tudott menni. És nem zavart az idő egyiküket sem, mert jól éreztük magunkat.
Nekem ez kicsit olyan, mintha a szopást nem élveznéd, csak azért csinálod, hogy fer legyél.
Ő kerte az orált , Einstein.
Minek kell túlfilozofálni a kérdést, mikor fekete fehéren előtted van…. hogy biztos így, biztos úgy, biztos siettetem, biztos en erőszakkal leoráloztam habár mást akart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!