Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a férfi élvezéséről?
Úgy vettem észre, hogy ha egy férfi x időn belül nem élvez el (pl orál alatt) akkor nem is fog pont akkor, így abbahagyom az orált és megunom. Észrevettem, hogy ha élvez, akkor normál időn belül fog élvezni, 6-10 perc max. Ha annyi idő alatt sem sikerül de kérlel folytassam, nem fogom mert tudom hogy úgysem fog( már jártam így többször, néha a férfi sem ismeri jól önmagát, nekem meg elállt az állkapcsom
Szerintem igaza van a prostiknak, hogy csak záros időn belül próbálkozik, utána mehet a kliens az óra letelte után, ha nem sikerült elélveznie
Persze aláztassam meg magam hogy hátha elélvez valahogy!
Mindent vessek be. Hát mindent nem fogok! Ha valakinek szuksege van a szexre akkor nem tart egy órát elélvezni. Annyira gyenge nem vagyok orálban, sok dícséretet kaptam
Ha már kiverte vagy dugott máshol én nem fogok kínlódni, úgysem fog elélvezni akkor !
Szerintem is, ahogy a #8-as mondja, borzalmas a hozzáállásod. Beosztod, ránézel, hogy mennyi időt adsz neki, mintha ki lenne számlázva neked, minden másodperc.
Jobb esetben az lenne a lényeg, hogy élvezzétek mindketten. Ha számítana neked a partner, akkor nem esne nehezedre megtalálni a módját, hogy elmenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!