Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a szexpartneretek, akivel pár hete jártok össze ezt csinálná?
Pár hete járunk össze, nagyon jó a szex, többet nem akarunk egymástól de ilyen szexpartneri szinten nagyon jól megvagyunk. Tegnap szexeltünk, eléggé leizzadtunk a végére és mondta hogy menjek nyugodtan zuhanyozni, ő még wc-zni akar mielőtt letusol. Elkezdtem tusolni, pár perc múlva bejött, leült a kb 1 méterre levő wc-re és a szemem láttára elvégezte a nagydolgát. Mindent láttam, minden hangot hallottam, minden szagot éreztem. Szintén a szemem láttára kitörölte a fenekét és kiment. Nem mertem szóbahozni, csak szerintem volt fura? Nyilván a kakilás egy emberi dolog és intim kapcsolatban vagyunk, de azért ezt sokéves házasok sem egymas előtt intézik. (Elég sokat csináljuk kutyapózban, ahol nyilván látom a s*gglyukát, de ezután nem tudom mennyire lesz gusztusom hozzá)...
28F/27L
Egy volt ismerősöm mesélte , egyik volt barátnője soha nem engedte hogy a punciját megdugja , helyette le szopta a farkát és engedte neki popsiba .
Aztán az egyik alkalommal , ami a volt ismerősöm elmondása szerint az utolsó alkalom is lett végül , mikor már hevesen dugta a lány popsiját , megérezte az igen intenzív kaki szagát .
Mire kihúzta az ismerős a farkát a lány popsijából és mivel óvszert húzott fel , ezért az óvszeren ott lógtak a barna szar darabok , ami teljesen be lepte az egész farkát .
Azt mondta az ismerősöm , örökre elment tőle a kedve .
16-os, ez tényleg nagyon extrém példa. Szerencsére köztünk a szex tökéletesen működik, meg ez a kaki is egy teljesen normális kaki volt azzal a kivétellel, hogy ott zuhanyoztam egy méterre.
Szerintem nem tudnék szexuális viszont folytatni egy nővel aki nem engedi p*nciba
17/
Teljesen megértelek , a lényeg hogy jól érezzétek magatokat és ezt a kakilás dolgot meg értékeld úgy , hogy teljesen meg mert nyílni előtted minden téren , mindenét fel fedte előtted .
Én még sok közös szexuális élményeket kívánok nektek .
16 - voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!