Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a szexpartneretek, akivel pár hete jártok össze ezt csinálná?
Pár hete járunk össze, nagyon jó a szex, többet nem akarunk egymástól de ilyen szexpartneri szinten nagyon jól megvagyunk. Tegnap szexeltünk, eléggé leizzadtunk a végére és mondta hogy menjek nyugodtan zuhanyozni, ő még wc-zni akar mielőtt letusol. Elkezdtem tusolni, pár perc múlva bejött, leült a kb 1 méterre levő wc-re és a szemem láttára elvégezte a nagydolgát. Mindent láttam, minden hangot hallottam, minden szagot éreztem. Szintén a szemem láttára kitörölte a fenekét és kiment. Nem mertem szóbahozni, csak szerintem volt fura? Nyilván a kakilás egy emberi dolog és intim kapcsolatban vagyunk, de azért ezt sokéves házasok sem egymas előtt intézik. (Elég sokat csináljuk kutyapózban, ahol nyilván látom a s*gglyukát, de ezután nem tudom mennyire lesz gusztusom hozzá)...
28F/27L
Nagyon fura az bizonyos .
Ez nem illendő és igen is gusztustalan dolog .
Más akkor ha nagyon muszáj , sürgősen kell wc - re menni , akkor talán még megérthető , de ez lenne az utolsó szükség megoldás a részemről a körülményeket tekintve .
Én ilyen esetben talán némi igénytelenségre is gyanakodnék , de ki tuja .
Alapvetően az igénytelenségnek nem mutatja semmilyen jelét, ezért is lepődtem meg.
Nyilván nem tudnék vele heti szinten (néha gyakrabban) lefeküdni, ha az lenne.
Akkor lehet csak ennyire nyitott , már mint egyáltalán nem szégyenlős .
4-voltam .
Legalbb tudod hogy mi az az anál és mire való.
Jusson ez eszedbe mindíg.
Laza csaj, akivel kötelezetségek nélkül szexelhetsz, és gondolom ezek után, hogy szinte mindenre nyitott.
Keress mást ha zavar hogy túl nyitott, szerintem ő hamar talál helyetted..
8-as: Szerintem félreértesz. Azt mondom, hogy ha a mindennapokban igénytelen lenne, nyilván nem járnék össze vele.
9-es: Nem análozunk, viszont kutyapóz közben (szigorúan p*nciba) nyilván látom a s*gglyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!