Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szűk puncival mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szűk puncival mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

A barátommal már sokadjára próbálkozunk, de egyszerűen nem megy be, mert nagyon szűk vagyok és ha kicsit sikerül nagyon fáj ezért abbahagyjuk. Minden más nagyon jó amit csinál, de látom hogy ez zavarja nagyon.

Mit lehetne tenni? :(

Előtte nem voltam még senkivel, szűz vagyok úgymond

aug. 31. 22:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Síkosítót használtok?
aug. 31. 22:52
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Nyaljon neked sokáig! Többszöri elélvezés után ujjazzon szintén sokáig! Azután próbálkozzatok! f.
aug. 31. 22:57
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

A puncid normális.

Lélekben nem vagy elég nyitott.

El kellene lazulnod valahogy.

aug. 31. 23:00
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Sok síkosító és óvatosság.
aug. 31. 23:08
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen fertőzésed? Nekem a mycoplazma fertőzés egyetlen jele volt, hogy mindig nagyon fájt a szex, ezért is mentem el nőgyógyászhoz, hogy hátha van valami szervi vagy lelki bajom. Ott derült ki, miután kezelték, azóta már minden sokkal jobb.
aug. 31. 23:16
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így ment hosszú hetekig, hónapokig. Mindketten szüzek voltunk. Aztán egyszercsak simán bement.
aug. 31. 23:46
 7/27 Laylah ***** válasza:
100%
Vaginizmus is lehet. Dokival nézesd meg.
aug. 31. 23:47
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Lehet vaginiznus, de lehet tényleg szük vagy. A nőgyógyász meg tudja mondani és ha az vagy akkor kicsit felvagja.
szept. 1. 00:04
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Sok ujjazás, nyalás és mindig ami téged ellazít plusz kísérletezd ki magadnak a pózt, nekem is szűk és póz és póz között irtó nagy difi van
szept. 1. 00:06
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Nagyon szerencsés vagy. Engem 2. Próbálkozásnál otthagyott.

szept. 1. 00:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!