Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy elcsábított nő elégedetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elcsábított nő elégedetlen marad, ha egy férfi csak orálisan akarja kielégíteni, de nem akar vele szexelni?

Figyelt kérdés
Na erre kíváncsi leszek.
aug. 30. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Elégedetlen.
Nem.
Talán
12 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elégedetlen és nagyon. Miért nem jár a farok is 🤷‍♀️?
aug. 30. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy elcsábított nő?

Az orális SZEX, mint ahogy a nevéből is érzékelheted, az szex.Mi a kérdés?

aug. 30. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha dugni is szeret (márpedig a nők többsége szeret azt IS) akkor igen, elégedetlen marad. Szóval haver ha már csinálsz valamit akkor csináld rendesen, nyald ki majd jó alaposan dugd is meg :) (azaz ne 2 perc alatt durranj el)
aug. 30. 20:40
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék minden nőt megdugni, viszont szexuális tapasztalatot szeretnék szerezni.

Nincs 100%-os védekezés, aztán a végén még olyat ejtek teherbe, akit nem akarok a gyerekem anyjának.

Ilyenkor jó megoldás az ujjazás, orál (ez utóbbi kölcsönösen).

aug. 30. 20:46
 5/15 A kérdező kommentje:

Van olyan nő, akivel megbántam, hogy szexeltem, ráadásul gumi nélkül (tablettát szedett).

Ha azt teherbe ejtem... huhh. De szerencsére nem én ejtettem teherbe, hanem más.

aug. 30. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor jól végződött
aug. 30. 20:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen. Amúgy az a nő vette el a szüzességem. 😅

Rajta kívül volt még két nő, akikkel pettingeltem (kielégítettek orálisan).

Egyébként lehet tovább fogom szűkíteni a listát, mivel félek a nemi betegségektől, szóval kifejezetten olyan nőt szeretnék a jövőben, aki szűz, vagy max 2 pasival volt.

Mivel én 1+2 nővel voltam eddig, ezért még van jogalapja is a kérésemnek.

aug. 30. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Nincs "jogalapja" semminek és inkább maradj egyedül. Ne szenvedjen tőled egy nő se. Ennyire félsz, használd a kezedet.
aug. 30. 21:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem maradok egyedül, bocsi. 😅
aug. 30. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 hű barátom nem lesz egyszerű dolgod 😅 Még csak 3 nővel volt tapasztalatod, de te tudod milyenek az egyéb "paramétereid". Viszont máris kívánságlistával állsz elő, te biz' nem dugsz csak nyalni/ujjazni akarsz, s még szűz is legyen a lány. Sok sikert 😅
aug. 30. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!