Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, gondoltatok már arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gondoltatok már arra, hogy jó lenne ha lenne egy támogatótok? Hasonlóan mint egy sugardaddy.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Gondoltam. Van is.
tegnapelőtt 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy "hasonlóan"? Miben más?
tegnapelőtt 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Pont nincs rá szükségem.
tegnapelőtt 10:09
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Magyarul legyek prostituált. Gondoltam rá, de ez nem opció.
tegnapelőtt 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem gondoltam. De lett.
tegnapelőtt 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Minden nap, amit irodai rabszolgaként töltök, felveti bennem a kérdést: ha már úgyis számomra érdektelen f*szságokhoz kell jó arcot vágnom a pénzért, olyan embereknek, akiket nem kedvelek, sőt egyes esetekben megvetek akkor mi a fene a különbség eközött és a szexmunka között? Ott még akár rugalmasabban is tudnám megválogatni az embereket akikkel kapcsolatba kerülök és nem csak toxic Mancikákkal kellene egész nap vitatkoznom outlookban a könyvelésről.
tegnapelőtt 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Minek, amikor valódi "daddy"-m? Édesapámtól bármikor tudok segítséget kérni, ha baj van és vele még semmit se kell csinálnom, elég, hogy a lánya vagyok. Nem, nem vonz a gondolata annak, hogy prostituált legyek.
tegnapelőtt 10:14
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Igen,hasonló az jó lenne.Csak hasonló,szóval támogasson,de nem szexelek vele. :))
tegnapelőtt 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

8-as

És akkor mire fizetnék?

tegnapelőtt 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

A társaságért és a megjelenésért. Azért, hogy szóba állok veled. ;)

Nem a 8as vagyok.

Amúgy igen néha elgondolkodok rajta, hogy jó lenne egy kis plusz bevétel. De rájöttem nincs hozzá gyomrom.

tegnapelőtt 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!