Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elcsábított nő elégedetlen marad, ha egy férfi csak orálisan akarja kielégíteni, de nem akar vele szexelni?
Köszi. :D
Amúgy a volt barátnőm szűz volt. A pettingig jutottunk el (kölcsönös orál). Úgy volt, én veszem el a szüzességét, de szakítottunk, így erre nem került sor.
#11 igen, ez teljesen rendben van két szűz embernél, hogy fokozatosan haladnak, lépésről-lépésre, először csak csók, kis játszadozás, petting stb. amíg fel fedezik egymás testét, oldódnak bennük a gátlások.
Aki viszont nem nyeretlen kétéves, ott ez már önmagában édeskevés - mármint, hogy előjátéknál meg is áll a történet. Te sem laknál jól egy étteremben, ha az előétel után közlik, hogy nincs folytatás. Sóvárogva néznéd, hogy a szomszéd asztalnál kanalazzák a levest, eszik a sültet, a desszertet.
Én már nem vagyok szűz, mint korábban írtam.
Ő lett volna a 2. akivel lefekszek, dehát így alakult.
Szerintem nehéz dolgod lesz megfelelő partnert találnod ennyi elvárással. Ha annyira félsz, hogy teherbe ejted a nőt, akkor ne a gumiba élvezz. Szexeltek óvszerben, s a végén mondjuk a fenekére, hasára, szájába élvezel, attól függően, hogy mi komfortos a lánynak is. Így tényleg biztonságos. De a többség nem fogja beérni csak nyalifalival. Azt meg előre nem tudhatod, hogy a kiszemelt lány szűz-e.
N40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!