Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy elcsábított nő elégedetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elcsábított nő elégedetlen marad, ha egy férfi csak orálisan akarja kielégíteni, de nem akar vele szexelni?

Figyelt kérdés
Na erre kíváncsi leszek.
aug. 30. 19:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi. :D

Amúgy a volt barátnőm szűz volt. A pettingig jutottunk el (kölcsönös orál). Úgy volt, én veszem el a szüzességét, de szakítottunk, így erre nem került sor.

aug. 30. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 igen, ez teljesen rendben van két szűz embernél, hogy fokozatosan haladnak, lépésről-lépésre, először csak csók, kis játszadozás, petting stb. amíg fel fedezik egymás testét, oldódnak bennük a gátlások.

Aki viszont nem nyeretlen kétéves, ott ez már önmagában édeskevés - mármint, hogy előjátéknál meg is áll a történet. Te sem laknál jól egy étteremben, ha az előétel után közlik, hogy nincs folytatás. Sóvárogva néznéd, hogy a szomszéd asztalnál kanalazzák a levest, eszik a sültet, a desszertet.

aug. 30. 22:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Én már nem vagyok szűz, mint korábban írtam.

Ő lett volna a 2. akivel lefekszek, dehát így alakult.

aug. 30. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nehéz dolgod lesz megfelelő partnert találnod ennyi elvárással. Ha annyira félsz, hogy teherbe ejted a nőt, akkor ne a gumiba élvezz. Szexeltek óvszerben, s a végén mondjuk a fenekére, hasára, szájába élvezel, attól függően, hogy mi komfortos a lánynak is. Így tényleg biztonságos. De a többség nem fogja beérni csak nyalifalival. Azt meg előre nem tudhatod, hogy a kiszemelt lány szűz-e.

N40

aug. 31. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
A nemi betegségek majdnem mindegyikét orállal is simán el lehet kapni. Ha már volt legalább 1 pasija, akkor már nem tudhatod hogy van e bármi nemi betegsége. Főleg hogy sok betegség évekig is lappanghat tünetmentesen, miközben ugyanúgy fertőz.
aug. 31. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!