Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lézezik hogy valakinek lefelé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lézezik hogy valakinek lefelé áll fel?

Figyelt kérdés
Szóval megnövekszik megkeményedik bár nem kőkeményre de lóg ha nem fogja kézbe. Amikor kézbe van és játszik vele úgy néz ki mintha merev lenne.

tegnapelőtt 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Akinek nagy van, annak ilyen. Nem bírja el a nagy súlyt.
tegnapelőtt 08:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem nagy inkább kisebb. 12cm körül.
tegnapelőtt 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Akkor neked valószínűleg nem is áll fel teljesen.
tegnapelőtt 09:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem is áll ilyenkor? Miért nem? Azt a kis súlyt sem bírja tartani? Ez mennyire sűrű és mit lehet vele csinálni? De dugni lehet így? 40-es férfiról van szó. Neurológiai beteg. Lehet ez áll a háttérben? Videón így láttam de mikor el engedi le esik. Le zuhan. Viszont merevnek tűnik. Állítása szerint merev.
tegnapelőtt 09:14
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Van ilyen, nem olyan ritka. Kérdés, hogy mennyire kemény neki (azzal együtt, hogy lefelé lóg), ott dől el, hogy betud e hatolni vele.
tegnapelőtt 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Akonek gyenge az erekciója
tegnapelőtt 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, létezik, gyenge az erekciója. Azért áll felfelé mert a hímvessző 2/3-a a testüregen belül van, annak a vérrel történő telítődése miatt áll felfelé. Ha renyhe az erekció akkor valamennyire megvastagodik de csak himbálódzik lefelé.
tegnapelőtt 14:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha be tudja dugni akkor ez úgy fog kinézni a gyakorlatban hogy rendre ki fog csúszni amint a kijárat felé húzza aztán kézzel teheti újra? Van esetleg olyan eszköz. Pl pénisz gyűrű stb ami ezen segíthet?
tegnapelőtt 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Valószínű igen
tegnapelőtt 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ettől könnyebben kicsúszna. Inkább az a gond, hogy kicsi is neki. Nekem jóval nagyobb szerencsére, kemény is rendesen, de néha kézzel igazítom be én is, ez nem kéne gond legyen szerintem.
tegnapelőtt 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!