Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok : Cuckold valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok : Cuckold valakinek úgy, hogy a pasitok kivolt kötözve/bilincselve?

Figyelt kérdés

nov. 5. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, engem meg kielégített a másik pasi. 44N
nov. 5. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pasim lebukott amikor hazamentem, a szeretojevel szexelt eppen. Kivertem a balhet, de a csaj odajott es pofanvagott engem... a pasim meg csak nezte..

Aztan a csaj szolt a pasimnak, hogy kotozzenek a szekhez, hozott a pasim par nyakkendot es a szekhez kotoztek.

En meg kenytelen voltam nezni ahogy szexelnek. Aztan nyilvan kidobtam a pasim.

nov. 5. 23:07
 3/4 Szabina7 ***** válasza:
100%
2/2 Nekem is volt ilyen hogy hazamentem és a párom mással szexelt. Nekem nagyon izgató volt. Folytattuk hárman
nov. 6. 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nyáron volt ilyesmiben részem amikor tiszafüreden sátoroztunk fiúmmal és barátjával, este volt már amikor a barátja fiúmat megkötözte a sátorban,

a sátorban voltunk mindhárman és a barátja hát jól meg.kefélt engem! szegény fiúm végig nézte az egészet úgy megkötözve! nagyot élveztem és barátja is de azért sajnáltam fiúmat utána

nov. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!