Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hagynátok a haverotoknak vagy csak úgy egy másik férfinek, hogy a párotok lábára élvezzen mindenféle érintkezés nélkül ?
Figyelt kérdés
aug. 29. 13:45
2/10 anonim válasza:
Én nagyon kipróbálnám mit szólna hozzá a feleségem....egyszer ráveszem
4/10 anonim válasza:
Rendszeresen többesezünk (szóval elég nehéz azt mondani ránk, hogy prűdek vagyunk), de a válaszom NEM! Mi a franckarika lenne abban a páromnak jó, hogy valaki rárecskázik a lábára???
5/10 anonim válasza:
Én engedném , csak egy nincs párom, kettő ez az ő döntése lenne, és bár az exem nyitott volt ez nem hiszem hogy nagyon izgatta volna.
Pedig nagyon ápolt puha lába volt.
6/10 anonim válasza:
Igen, de ehhez a feleségem engedélye is kell, ő meg csak jó pasinak hagyná. De akkor már több is kellene, hogy legyen.
7/10 anonim válasza:
Nem, de én ráélveznék más barátnőjének/feleségének a lábára akit ez izgat.
8/10 anonim válasza:
És ez az ország akarja kitenni a keresztet a Szabadságszoborhoz. Micsoda kereszténi viselkedés:):):).
9/10 anonim válasza:
Nem. Az ilyen betegeket különben is jobb kerülni.
10/10 Erwin76 válasza:
Miért is ne. Ha a feleségemnek is szimpatikus az illető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!