Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baja az embernek ha évek óta nincs része tesi érintkezésben nővel?
Figyelt kérdés
26 vagyok de még rendszeres szexben, meg nagyon jó szexben sem volt részem, szerelemből még sosem szexeltem.2023. jan. 14. 09:30
1/3 anonim válasza:
"Lehet valami baja az embernek ha évek óta nincs része tesi érintkezésben"
Azok a régi szép "tesi" órák mi?
A testmozgás hiánya, szív és érrendszeri megbetegedéseket okozhat.
3/3 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Az első 18 évet simán kibírtam. Aztán volt 4 év az életemben, amikor csak marokmarcsa volt, nem volt csajom, nem sikerült semmi. Amikor lett később egy barátnőm, akkor minden ok volt vele. Vagy nem értem, milyen bajra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!