Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim nektek nem rossz a munkahelyen folyamatosan olyan vonzó csinos nők között dolgozni akikkel valószínűleg sosem lesz intim érintkezés?
Szerintem munkahelyen akinek van ideje azzal foglalkozni hogy melyik nőt kéne megszerezni az nem csinál semmit ott.
Én legfeljebb megnéztem a szebb nőket viszont soha nem mentem rájuk még ha jeleket is adtak ugyanis nem volt kedvem kirúgatni magam. Mindig nekik hisznek ha valami gond van...
A szinte tini gyakornoktól a gyermekes anyukáig kaptam jeleket de nem kerestem magamnak a bajt. Egyszer volt talán hogy majdnem belementem viszont abból is nekem lett bajom. Szívesen valtok velük pár szót de tartom a távolságot.
7es
Én is azt tapasztalom, hogy akkor dugnék, amikor akarnék, mindig lenne rá vevő, pláne mint írod, amelyik ilyen 30 év feletti, még fiatal, de már anyuka. Vagy a még mindig szingli, de már 30 év feletti, tüzelő szexi kollegina. De nagyon sok bonyodalommal járna egy ilyen affér, és barátnőm van.
9-es, 7-es vagyok.
Ha van csajod olyat kell keresni akinek szintén van pasija/férje, akkor tuti diszkrét marad. Kis bonyodalom, de azért nem rossz melóba tudni hogy fixen sikerül behúzni az x-et akkor is ha otthon nem. Én tuti megőrültem volna ha nem tudom ellőni a tárat a céges kolleginákba, mert otthon ritka volt hogy történjen valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!